Saken for den overvurderte Hims & Hers-aksjen

Av:
May 20, 2024
Listen
  • Hims & Hers aksjer har mer enn doblet seg de siste 12 månedene.
  • Selskapets inntekter og brukervekst stiger betydelig.
  • Det har utvidet sin tilstedeværelse i den raskt voksende vekttapsindustrien.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Aksjekursen på Hims & Hers Health (NYSE: HIMS) går bra, godt hjulpet av den sterke veksten og etterspørselen etter kjerneproduktene. Den steg med over 30 % i år og med mer enn 112 % i år. Den har også økt med over 37 % de siste 12 månedene, noe som gir den en markedsverdi på 3,13 milliarder dollar.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Veksten tar fart

Copy link to section

Hims & Hers Healths virksomhet går bra. Data utgitt denne måneden avslørte at dens totale omsetning steg med 46 % i Q1 til over 278 millioner dollar da abonnentene steg med 41 % til 1,7 millioner. Denne ytelsen gjør det til et av de raskest voksende selskapene i USA.

Selskapets bruttomargin økte også til 82 % fra 80 % i Q1’23, mens nettoinntekten steg til 11,1 millioner dollar. Ledelsen tror at selskapet vil fortsette å øke overskuddet i årene som kommer.

Hims & Hers forventer at inntektsveksten vil være mellom $292 millioner og $297 millioner i Q2, mens den justerte EBITDA vil være mellom $30 og $30 millioner.

Selskapets ytelse er rett og slett fordi selskapet fokuserer på noen av de største bransjene globalt. Den øker sin markedsandel innen områder som sex, angst, vekttap, hår og hud. Hver av disse divisjonene har et totalt adresserbart marked verdt milliarder av dollar.

Hims & Hers har som mål å bli en stor leverandør av vekttapløsninger. Mandag kunngjorde den at den ville begynne å tilby billige sammensatte versjoner av Novo Nordisks semaglutid-medisin.

Derfor, med Hims & Hers, har vi et raskt voksende selskap med millioner av brukere og et som retter seg mot noen av de største industriene i verden. Den har også klissete kunder på tvers av kjønn.

Analytikere mener at Hims inntekter vil hoppe til over 1,2 milliarder dollar i år etterfulgt av 1,5 milliarder dollar i 2025. Denne veksten kan bidra til å rettferdiggjøre den kraftige verdsettelsen, siden den har et fremadrettet P/E-forhold på 90.

Hims & Hers aksjekursprognose

Copy link to section
Hims & hers

Det daglige diagrammet viser at HIMS-aksjen har vært i en sterk bullrun i år. Den har krysset det viktige motstandspunktet på $17,17, den høyeste svingen den 25. mars. Å bevege seg over dette nivået ugyldiggjorde dobbelttoppmønsteret som har dannet seg. Det er fortsatt betydelig høyere enn 50-dagers og 100-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig har Relative Strength Index (RSI) og MACD-indikatorene alle pekt oppover. Derfor er de kortsiktige utsiktene der HIMS faller og tester støtten på nytt til $17,17 og deretter gjenopptar okseløpet.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Aksjer Helse og legemidler Markedsanalyse Teknologi