Solana-prisprediksjon: SOL-analyse slik den ligger i et bjørnemarked

Av:
Jun 11, 2024
Listen
  • Solanas token har beveget seg inn i et dypt bjørnemarked de siste tre månedene.
  • Solana har fortsatt blitt den nest største aktøren i blokkjedeindustrien.
  • Ethereums ETF-godkjenning kan åpne døren til Solana ETFer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Solana (SOL)-prisen har hatt en kraftig reversering de siste ukene. Etter å ha nådd toppen på $210 i mars, har tokenet beveget seg inn i et dypt bjørnemarked, og falt med over 28%. Dette krasjet skjedde da det nylige momentumet i kryptoindustrien bleknet.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Neste potensielle katalysator for Solana

Copy link to section

Solana-prisen har falt kraftig ettersom momentumet i kryptoindustrien har falmet. Bitcoin har slitt med å bevege seg over det høyeste på $73 500 hittil i år, mens Ethereum ikke har klart å bevege seg over motstandspunktet på $4 000.

Nyere data viser at aktivitetene i nettverket har stoppet opp. For eksempel har den totale verdien låst (TVL) i Solana-økosystemet falt fra over 10 milliarder dollar i år til 9,4 milliarder dollar. Denne nedgangen har skjedd på tvers av nettverket, med noen av de fremste etternølerne som Jito, Marinade, Kamino og Sanctum.

solana tvl

Solana DeFi TVL

Likevel er Solana fortsatt det nest største nettverket i blokkjedeindustrien etter Ethereum. Og dens desentraliserte børsene (DEX) som Raydium, Orca og Jupiter har blitt de største aktørene i bransjen etter Uniswap.

Solana har også blitt det mest populære nettverket for utviklere som bygger meme-mynter. Noen av de beste symbolene i økosystemet er dogwifhat (WIF), Bonk og Ben the Dog. Disse tokenene har blitt de største delene av kryptoindustrien med en samlet markedsverdi på over 60 milliarder dollar.

Den neste viktige katalysatoren for Solana vil være den endelige godkjenningen av Ethereum Exchange Traded Funds (ETF) av Securities and Exchange Commission (SEC). Dette vil være store nyheter fordi SEC fortsatt mener at Ether er en sikkerhet på grunn av innsatsfunksjonene.

Hvis dette skjer, kan vi se noen innleveringer av Solana ETFer fra selskaper som VanEck, Blackrock og Invesco. Hvis dette skjer, vil det bli større etterspørsel etter Solana fra institusjonelle investorer kort tid etter lansering. Bitcoin ETFer har tiltrukket seg over 60 milliarder dollar i tilsig i år.

Solana ETFer kan tiltrekke seg flere eiendeler fordi det er den femte største kryptovalutaen og den nest største blokkjeden. Den er også svært likvid med et daglig omsatt volum på over 5 milliarder dollar.

Solana prisprognose

Copy link to section
solana price

SOL-diagram av TradingView

Det daglige diagrammet viser at SOL-tokenprisen nådde en topp på $210 tidligere i år midt i kryptoboomen. Den har nå krasjet med to sifre ettersom momentumet bleknet. Tokenet har flyttet seg under Woodie-pivotpunktet ved $160.

Det har også krasjet under 50-dagers og 25-dagers eksponentielle bevegelige gjennomsnitt (EMA). Samtidig har Relative Strength Index (RSI) krasjet under nøytralpunktet på 50. MACD-indikatoren har sunket under nøytralpunktet.

Derfor er utsiktene for tokenet bearish, med neste punkt å se på er den første støtten til Woodie-pivotpunktet på $130. Denne prisbevegelsen innebærer et fall på 15 % fra dagens nivå.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Verden