Celsius Holdings (CELH) aksjediagram mønster peker på mer salg

Av:
Jun 18, 2024
Listen
  • Celsius Holdings aksjekurs har vært i et bratt salg den siste tiden.
  • Det er bekymring for selskapets vekst i USA.
  • Aksjen har dannet et dobbelt-topp diagrammønster.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Aksjekursen på Celsius Holdings (NASDAQ: CELH) har hatt en kraftig reversering de siste to månedene ettersom investorer fortsatt er bekymret for veksten. Den trakk seg tilbake til et lavpunkt på $56,70 på mandag, den laveste svingningen siden 13. februar.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Vekstbekymringer gjenstår

Copy link to section

Celsius Holdings, et av de raskeste selskapene i USA, har kommet under press da investorene fortsatt var bekymret for den langsomme veksten. Salget ble intensivert etter at Pepsi, distribusjonspartneren, senket veiledningen.

De siste økonomiske resultatene viste at Celsius Holdings gjorde det bra selv om veksten i USA avtok litt. Dens kvartalsvise inntekter steg fra over 259 millioner dollar i Q1’23 til over 355 millioner dollar i Q1’24.

Som et resultat hoppet nettoinntekten fra $41,2 millioner i Q1’23 til over $77,8 millioner i Q1’24, og selskapet håper at trenden vil fortsette.

Analytikere har hatt blandede meninger om CELH-aksjen. I en nylig uttalelse bemerket analytikere ved Piper Sandler at selskapets vekst er bærekraftig på lang sikt. De tror aksjen kan komme tilbake til rundt 90 dollar i løpet av de kommende månedene. Det innebærer en økning på 50 % fra dagens nivå. Uttalelsen deres bemerket:

“Vi fortsetter å tro på CELHs bærekraftige, volumdrevne salgsvekst, som avtar fra de siste hypervekstnivåene til fortsatt svært robust vekst, akkurat som vi hadde forventet, men vi fortsetter å se en lang rullebane med ytterligere vekst i begge USA og internasjonalt.”

De fleste analytikere har et positivt syn på aksjen. Noen av de mest bemerkelsesverdige er fra Roth, TD Cowen, Maxim Group og Jefferies. Noen analytikere mener imidlertid at Celsius Holdings er sterkt overvurdert og at det vil fortsette å falle.

Gjennomsnittlig estimat for Celsius Holdings aksjekurs er $91,24, som er betydelig høyere enn dagens $61,1. Som jeg har skrevet før , tror jeg at selskapet har mer rom for å vokse internasjonalt på grunn av sin popularitet i USA og partnerskapet med Pepsi.

Celsius Holdings aksjekursanalyse

Copy link to section
CELH stock

CELH-diagram av TradingView

Når vi ser på det daglige diagrammet, ser vi at CELH-aksjen har krasjet kraftig de siste ukene. Dette krakket akselererte etter at aksjen dannet et dobbelt-topp-mønster på rundt $100. I de fleste tilfeller er dette et av de mest bearish diagrammønstrene i markedet. Den har krasjet under halsen til $68,88.

Aksjen har også stupt under 50-dagers og 200-dagers eksponentielle bevegelige gjennomsnitt (EMA). Positivt, det har dannet en liten doji-lysestake, et populært reverseringstegn. Derfor vil aksjen sannsynligvis komme seg litt tilbake og deretter gjenoppta den bearish trenden. Hvis dobbelttoppmønsteret fungerer bra, betyr det at det kan krasje til så lavt som $35.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Verden