Prisprognos för kryptovalutan NEM (XEM) i november

Författad av: Michael Harris
november 13, 2020
  • NEM kommer att erbjuda mer tillgängliga staking-alternativ efter ett nytt samarbete med MyContainer.
  • XEM/USD har stigit med cirka 35% i november och kämpar nu för att hålla sig över 0,13 dollar.
  • För köparna är nästa mål högstanivån från september på 0,1740 följt av 0,20 dollar.

Priset på Nem (XEM) har ökat med cirka 35% i november då köpare har fortsatt att kompensera för förlusterna från september och oktober.

Grundläggande analys: NEM samarbetar med MyContainer för nya staking-alternativ

NEM har avslöjat ett nytt samarbete det samarbetade med leverantören MyContainer – ett nytt strategiskt partnerskap som gör det möjligt för NEM att erbjuda mer lättillgängliga staking-alternativ för sina kunder. Med det nya partnerskapet kommer NEM att söka efter nya möjligheter att förbättra plattformen.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Som en del av NEMs pågående partnerskapsstrategi för att stärka både vår befintliga NIS1-plattform och för att ge NEM-gemenskapen möjlighet att staka sina XEM, är vi glada att kunna meddela ett nytt strategiskt partnerskap med MyCointainer,” sa NEM i ett uttalande.

Staking är nu mer eller mindre blivit standard efter att många digitala valutaprojekt börjat erbjuda sina användare en möjlighet att tjäna extra pengar på sina tillgångar.

MyContainer är en av staking-tjänsterna som ger NEM-användare ett nytt sätt att staka sina XEM-tokens. Ägare av XEM kommer att kunna lagra sina tillgångar i MyContainer-plånboken och tjäna insatsbelöningar.

Att placera XEM i MyContainer-plånboken ger användare fullständig kontroll över sina tillgångar och de kommer att kunna hålla ett öga både på tillgångarna i sig och de belöningar de genererat.

”Den nätbaserade och automatiska staking- och masternode-plattformen ger tillgång till insatspooler, vilket gör de potentiella belöningarna mer stabila, och ju längre XEM stakas, desto större blir de potentiella belöningarna,” tillade NEM.

Samarbetet mellan NEM och MyContainer kan också hjälpa NEM att locka nya användare. Det gäller även de kunder som söker mer traditionella tjänster men ändå är intresserade av att kunna generera belöningar från sina medel.

Tips: letar du efter en app för att investera smartare? Handla säkert genom att registrera dig med vårt föredragna val, eToro: besök & skapa konto

Teknisk analys: Rallyt fortsätter

XEM/USD har stigit med cirka 35% i november då köpare siktar på en veckostängning över den korta kortvariga motståndslinjen vid 0,13 dollar. Så länge priset handlas över denna gräns kan XEM-tjurarna känna sig trygga i att de kan skapa en mer betydande rally.

XEM/USD daglig graf (TradingView)

Upptill i diagrammet det första målet septembers högstanivå på 0,1740 dollar, följt av en långsiktig motståndslinje vid 0,20 dollar. Nedtill öppnar ett misslyckande att rensa 0,13 dollar för ett fall tillbaka till 0,10 dollar.

Sammanfattning

NEM har avslöjat ett nytt partnerskap med MyContainer som ger NEM-användare nya staking-alternativ. Samtidigt har köparna gått starkt i november och lagt grunden för en potentiell resa upp till 0,1740 dollar de kommande veckorna.