Prisanalys av kryptovalutorna Dash, Chainlink och IOTA

Av:
dec 23, 2020
  • Dash (DASH) handlas över 100 dollar igen.
  • Chainlink (LINK) förblir i köpzonen.
  • IOTA kan fortfarande inte bryta över motståndet vid 0,40 dollar.

Kryptovalutamarknaden förblir i en tjurzon, vilket också stöder priserna på Dash, Chainlink och IOTA. Bitcoin har funnit ett starkt stöd över 20 000 dollar, men vissa analytiker menar att en korrigering kan vänta runt hörnet.

En negativ nyhet är att Ripple (XRP) har fallit med mer än 20% efter att företaget bekräftat att de stäms av Securities and Exchange Commission (SEC).

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Det är också värt att nämna att Coinbase ansökt till US Securities and Exchange Commission om att börsnoteras.

Dash (DASH) handlas över 100 dollar igen

Dash har haft en uppåtgående trend sedan början av november, och för närvarande finns det ingen signal om att trenden skulle vända. De flesta experter förutspår en ljus framtid för denna kryptovaluta, men det finns fortfarande en viss osäkerhet kring Dash-projektet.

Datakälla: tradingview.com

På det här diagrammet har jag nu markerat viktiga motstånds- och stödnivåer. De viktiga stödnivåerna är 100 och 90 dollar, samtidigt som 110 och 120 dollar representerar motståndsnivåerna.

Om priset stiger över 110 dollar skulle det vara en signal att köpa Dash och då ligger vägen fri upp till 120 dollar. Om priset å andra sidan skulle sjunka under 90 dollar skulle det vara en stark säljsignal och ett tecken på att den positiva trenden är på väg att vända.

Chainlink (LINK) förblir i köpzonen

Priset på Chainlink (LINK) steg från 10 till över 16 dollar på drygt en månad innan det återigen föll till den nuvarande nivån kring 12,5 dollar. De kritiska stödnivåerna är 12 och 11 dollar, medan 14 och 15 dollar representerar motståndsnivåerna.

Datakälla: tradingview.com

Det finns några uppenbara risker vad gäller att köpa Chainlink (LINK) i december, men om priset stiger över 14 dollar igen kommer det att bekräfta den hausseartade trenden.

IOTA kan fortfarande inte bryta över motståndet vid 0,40 dollar

IOTA (MIOTA) har hittat ett starkt stöd över 0,30 dollar, och den nuvarande prisnivån representerar bra valuta för pengarna. Enligt analytiker är denna kryptovaluta fortfarande undervärderad och IOTA kan sätta ett nytt prisrekord de kommande åren.

Datakälla: tradingview.com

Den tekniska analysen visar att den nuvarande trenden för denna kryptovaluta neutral-hausse. De viktiga motståndsnivåerna är 0,35 och 0,40 dollar, samtidigt som 0,25 och 0,20 dollar representerar de aktuella stödnivåerna.

Om priset skulle stiga över 0,35 dollar skulle det vara en signal att köpa IOTA , och nästa prismål skulle då kunna ligga runt 0,40 eller till och med 0,50 dollar.

Sammanfattning

Kryptovalutamarknaden förblir i en tjurzon, vilket också stöder priserna för Dash, Chainlink och IOTA. Coinbase meddelade att de har ansökt om börsnotering, vilket är positiva nyheter för kryptovalutamarknaden.