Invezz presenterar nydesignad webbplats som en del av expansionsplanerna

By: Invezz
Invezz
Invezz är vår profil för redaktionsteamet och ser konstant till att vårt innehåll är av högsta kvalitet. Invezz.com är… read more.
on jan 26, 2021
  • Invezz har redesignat sin webbplats med en renare layout och nya navigeringsfunktioner.
  • Invezz är en onlineplattform med nybörjarvänliga guider som hjälper användare att investera sina pengar klokt.
  • Invezz såg en imponerande tillväxt under 2020 med 4 miljoner unika besökare för första gången någonsin.

Som en del av plattformens planerade expansion 2021 har Invezz nyligen genomgått en fullständig redesign av sin webbplats, invezz.com.

Den nya webbplatsen har skräddarsytts för att hjälpa användare att fatta bättre investeringsbeslut när de navigerar den privata finansvärlden och stöda dem när de köper aktier, kryptovalutor och råvaror.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Invezz – en del av det finansiella jämförelsenätverket Investoo Group – är en onlineplattform som hjälper användare att investera sina pengar klokt. Med en kombination av nybörjarvänliga guider, produktrecensioner och de senaste nyheterna och analyserna fungerar invezz.com som ett nav för vanliga människor som vill lära sig mer om ekonomi.

Invezz upplevde en imponerande tillväxt under 2020, delvis till följd av att covid-19-pandemin fick fler människor att få upp ögonen för möjligheten att tjäna pengar online. Under året registrerade invezz.com 4 miljoner unika besökare för första gången någonsin, och plattformens designteam svarade med att ytterligare förbättra användarupplevelsen på webbplatsen.

Den nya designen, som lanserades den 15 januari 2021, introducerar Invezzs nya varumärke, en renare layout och en rad nya navigeringsfunktioner för att göra det enklare än någonsin för människor att få tillgång till information och nå sina ekonomiska mål.

David Merry, VD för Investoo Group, hade detta att säga om webbplatsens lansering:

Eftersom räntorna förblir låga inser allt fler att de kan använda sina pengar bättre än att bara sätta in dem på ett sparkonto. Invezz finns här för att möta behoven hos vanliga människor som vill maximera sin avkastning, och vår webbdesign spelar en viktig roll för att uppnå detta mål.

Många branschledare inom finansområdet har förlitat sig på föråldrade produkter och alltför komplicerad information alltför länge och har därför tappat kontakten med vad människor letar efter.

När covid-19 spred sig över hela världen visade våra data en kraftig ökning av människor som letade efter tillgänglig ekonomisk information för att hålla huvudet över vattnet under svåra tider. De möttes av en bransch som ofta får investeringar att låta för komplicerade för mannen på gatan. Det stämmer helt enkelt inte – och Invezz är här för att bevisa det.

Lanseringen av den nya Invezz-webbplatsen är nästa steg i vår utmaning av etablerade finansinstitutioner, och också ett steg framåt för vårt uppdrag att göra investeringar enkla och tillgängliga för alla.

För mer information, vänligen kontakta David Merry på [email protected].

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust