Prisanalys av Zilliqa, UMA och Monero

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on apr 26, 2021
  • Zilliqa, UMA och Monero är alla kvar på en tjurmarknad.
  • Biden-administrationen kan ha negativa effekter på Bitcoin och kryptovalutamarknaden.
  • Om Bitcoin faller under 45 000 dollar skulle det sätta press på hela kryptovalutamarknaden.

Kryptovalutamarknaden gick starkt igår och Bitcoin har stabiliserats runt prisnivån vid 50 000 dollar. Samtidigt bör investerare komma ihåg att risken för ytterligare prisfall fortfarande inte är över. Zilliqa, UMA och Moneros priser har fallit från de senaste höjderna som registrerades i april, men dessa tre kryptovalutor är fortfarande kvar på en tjurmarknad.

Om priset på Bitcoin faller under stödnivån vid 45 000 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och detta skulle sätta ytterligare press på hela kryptovalutamarknaden. Handlaren Peter Brandt har nyligen varnat för att Biden-administrationen kan påverka Bitcoin och kryptovalutamarknaden negativt.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Framöver kan Biden-administrationen bli en stor negativ faktor för Bitcoin. Ett stort BTC-utbud kommer att anlända på marknaden inför kapitalvinstskatter som överstiger 55% i vissa amerikanska stater,” säger Brandt.

Zilliqa (ZIL) handlar över stödnivån vid 0,10 dollar igen

Zilliqa (ZIL) föll under supportnivån 0,10 dollar igen förra veckan, men det nuvarande priset ligger runt 0,15 dollar.

Datakälla: tradingview.com

På det här diagrammet markerade jag betydande motstånds- och stödnivåer. De kritiska supportnivåerna är 0,12 och 0,10 dollar, samtidigt som 0,20 och 0,25 dollar representerar motståndsnivåerna.

Om priset stiger över 0,20 skulle det vara en signal att köpa Zilliqa (ZIL) och då ligger vägen fri upp till 0,23 eller till och med 0,25 dollar. Om priset å andra sidan faller under 0,10 dollar igen så skulle det vara en tydlig säljsignal och förmodligen ett tecken på att trenden är på väg att vända.

UMA förblir på en tjurmarknad

Uma (UMA) har stigit från 10,8 till över 44 dollar som högst sedan början av februari 2021, och det nuvarande priset ligger runt 22 dollar. De kritiska stödnivåerna är 20 och 15 dollar, samtidigt som 25, 30 och 35 dollar representerar motståndsnivåerna.

Datakälla: tradingview.com

Det finns några uppenbara risker vad gäller att köpa Uma (UMA) i april, men om priset stiger över 25 dollar kommer det troligen att nå motståndsnivån vid 30 dollar igen.

Monero (XMR) förblir i en köpzon

Enligt den tekniska analysen är huvudtrenden för denna kryptovaluta fortfarande hausse.

Datakälla: tradingview.com

De nuvarande motståndsnivåerna är 400, 425 och 450 dollar, samtidigt som 350 och 300 dollar representerar de viktiga supportnivåerna. Om priset stiger över 400 dollar så skulle det vara en signal att köpa Monero (XMR), men om priset faller under 300 dollar så skulle det vara en stark säljsignal.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust