WiV Technology samlar in 1,5 miljoner dollar i token-försäljning för att revolutionera vinindustrin

By: Daniela Kirova
on jul 5, 2021
  • WiV drar blickarna till icke-fungibla tokens (NFT) inom DeFi och vinindustrin.
  • WiV-plattformen integrerar manipuleringssäkra identitetsmarkörer som säkerställer ägande.
  • RedCave Ventures beskriver WiV som "ett av de mest innovativa projekten" inom krypto.

WiV Technology, en unik blockchain-baserad plattform för tillgångshandel, drar blickarna till icke-fungibla tokens (NFT) inom DeFi och vinindustrin. Idag meddelade WiV att de samlat in 1,5 miljoner dollar genom försäljning av sina WIVA-tokens. Kända investerare som deltog i kapitalrundan inkluderade RedCave Ventures, SuperNatural, StableNode, Daniel Maegaard, 1010 Capital och Tokenization Ltd.

Unika funktioner på den tokeniserade WiV-plattformen

Bland de unika blockchain-funktioner som WiV-plattformen för tokeniserat vin har integrerat är manipuleringssäkra identitetsmarkörer som säkerställer ägande, säger WiV Technology i ett pressmeddelande erhållet av Invezz. Systemet skapar en digital kopia av varje fysisk låda av producerat vin. Vingårdar kan skapa NFT:er – digitala äkthetscertifikat och ägandeintyg av lådor och flaskor fint vin, som investerare kommer att kunna köpa och hålla. Detta kommer att resultera i snabbare försäljning och högre likviditet och investerargruppen kommer att hjälpa WiV att lyckas med sitt kärnuppdrag att revolutionera vinindustrin.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

WiVs Vd Tommy Jensen sa:

”Vi är oerhört stolta över att ha både RedCave Ventures och Daniel Maegaard som ledande investerare. RedCave erbjuder en djup erfarenhet av kryptomiljön och representerar en grupp mycket framgångsrika teknikentreprenörer som tydligt förstår och har stor tro på Real-World Asset som vi representerar. Både RedCave och Daniel är långsiktiga investerare som ser det stora värdet vi kommer att ge vinindustrin, både med DeFi-produkter och NFT:er.”

Daniel Maegaard kommenterade att WiV är väl positionerade för att dra nytta av den snabbt växande miljön där digitalt och fysiskt möts. Att stödja teamet var ett enkelt beslut, säger han. En talesman för RedCave Ventures beskrev WiV som ett av de mest innovativa nya projekten inom krypto och erbjuder digitala tillgångar välbehövlig likviditet. RedCave ser fram emot WIVAs ”ljusa framtid”.

Fördelar med $WIVA-token: Full spårbarhet och mer

NFT:er erbjuder mycket innovativa sätt att marknadsföra viner, och WiVs hela ekosystem drivs av $WIVA-token. Innehavare av token kan handla, byta, sälja och få tillgång till DeFi-möjligheter till en minimal kostnad. Plattformen gör det också möjligt för intressenter att samla in och hålla data om varje tillgångs handel, ursprung och transaktionshistorik på ett säkert sätt.

Fler och fler VC-fonder överväger blockchain som en investerbar teknik. Det finns fortfarande investeringsmöjligheter kvar för dem som är intresserade av att utveckla ett ekosystem som kommer att överbrygga klyftan mellan DeFi och fina viner genom NFT:er. WiV avser att använda medlen för att påskynda utvecklingen av sin tokeniserade plattform för fina viner. Det vill också göra nyanställningar inom design, teknik, drift och andra funktioner.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money