Telsey Advisory ser mer än 15% uppåtpotential för Targets aktier

Av:
Aug 14, 2021
Listen
  • Telsey Advisory höjde sitt kursmål för Target Corp till 305 dollar per aktie.
  • Peter Najarian säger att Targets aktier fortfarande är billigare än Walmarts.
  • Target Corp förväntas rapportera sina kvartalsresultat nästa vecka.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Target Corporation (NYSE: TGT) har gått starkt på aktiemarknaden i år och aktierna i företaget har skjutit upp med cirka 50% sedan årsskiftet. Enligt Telsey Advisory har aktien ändå kvar några ess i rockärmen.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Igår upprepade den New York-baserade mäklaren sin “outperform”-ranking för Target och höjde sitt prismål till 305 dollar, vilket innebär mer än 15% uppåtpotential. Tillkännagivandet kom bara dagar efter att Target meddelade att de kommer att betala 100% av collegeutbildningar för sina arbetare.

Peter Najarians kommentarer på CNBC:s “Halftime Report”

Copy link to section

CNBC:s ”Halftime Report” betonade optionMONSTER-grundaren Peter Najarian att Target har stulit marknadsandelar från jättar som Amazon och Walmart i år. Han menade att Target gjort “allt rätt” och sa:

”Mycket har att göra med de partnerskap de har skapat och det faktum att de fortsätter att investera i verksamheten. De sa att de skulle satsa 4,0 miljarder dollar årligen på ombyggnad, att bygga butiker och arbeta med olika typer av åtkomst för människor för att göra det enklare vad gäller online.”

Targets aktier är fortfarande billigare än Walmarts

Copy link to section

Najarian pekade på att Targets P/E-förhållande för tillfället ligger på cirka 22 jämfört med Walmarts 25 och drog slutsatsen att aktien fortfarande är billigare än Walmarts och inte är “klar än”. Target värderas till mer än 129 miljarder dollar i skrivande stund.

Men Telsey och Najarian är inte de enda som har en positiv syn på Target. Flera andra, inklusive UBS och Mad Money-värden Jim Cramer, har uppskattat företagets strategi och prestanda under de senaste månaderna.

Det Minnesota-baserade detaljhandelsföretaget förväntas rapportera resultatet för andra kvartalet nästa vecka. De bokförde rekordresultat på justerad basis under första kvartalet, vilket gjorde att de höjde sin kvartalsutdelning med 32% i juni.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
USA Aktier & Fonder Detaljhandel Industrier Nordamerika Världen