OKX-fotbollsfans kan prägla gratis FIFA NFT och tjäna USDT under World Cup

Av:
nov 23, 2022
Listen to this article
  • OKX Football Cup lanserades för att fira FIFA World Cup.
  • Spelare kan prägla upp till 3 NFT från vilket som helst av de 32 landslagen genom att satsa 0,01 ETH vardera.
  • Förutom att tjäna USDT-belöningar kan spelare ta bort sin ETH i slutet av OKX Football Cup.

Efter att ha avslöjat en fotbollscup som kommer att köras samtidigt med det pågående FIFA-VM, har kryptoutbytesplattformen OKX gått ett steg längre för att hjälpa OKX Football Cup-spelare att prägla gratis OKX Football Cup NFT:er.

Medan spelare måste satsa 0,01 Ethereum (ETH/USD) för att skapa en NFT, kan den insatta ETH:n lösas in efter att OKX Football Cup slutar. Detta innebär att de präglade NFT:erna är gratis eftersom de inte kostar något förutom gasavgifterna.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Hur man präglar gratis FIFA NFT på OKX

Du kan skapa upp till tre fotbollslags-NFT:er mellan nu och kl 12:00 (UTC+0) den 12 december 2022, vilket är det planerade datumet för slutet av FIFA 2022-gruppspelet. Det finns också möjlighet att köpa fotbollslagets NFT:er via OKX NFT Marketplace; men varför köpa medan du kan prägla gratis?

Så för att skapa de gratis NFT:erna behöver du bara gå till evenemangssidan för OKX Football Cup, byta till ”plånbok” uppe till vänster, klicka på ”NFT Marketplace” och klicka på ”Free Mint”. Varsågod och anslut din plånbok för att skapa din egen OKX Football NFT genom att välja ditt favoritlag bland de 32 lagen och satsa 0,01 ETH för att prägla en NFT gratis.

De insatta ETH:erna kan lösas in i slutet av OKX Football Cup-turneringen.

OKX-webbplatsen kan du bara prägla en NFT. Men du kan ladda ner OKX-appen för att få tag på ytterligare två NFT:er.

Om du inte har Ether i din Ethereum-plånbok kan du byta andra kryptovalutor mot ETH eller lägga till mer pengar för att köpa ETH. Du bör ha tillräckliga medel för att täcka nätverksavgifterna för överföringar och swappar.

När du har skapat dina OKX Football Cup NFT:er kan du klicka på ”visa mina NFT:er” för att se dina NFT:er.

Vinn belöningar med OKX Football Cup NFT:er

Om laget som du skapade NFT för vinner, blir du en del av NFT-innehavarna som kommer att dela den fasta prispotten som är avsatt för varje match.

OKX har avsatt en fast prispott på 20 000 USDT för varje match i turneringens gruppspel. Efter varje match tar slut kommer NFT-ägarna som backade det vinnande laget att dela på prispotten. Om en match slutar oavgjort kommer NFT-innehavare på varje sida att dela en prispott på 10 000 USDT.

Det är viktigt att notera att den fria präglingen av fotbollslags-NFT:er kommer att stängas efter att gruppspelet är slut och spelare kan inte prägla NFT:er när deras lag spelar.

Under Knockout-stadiet lägger OKX till 10 USDT för varje NFT. Det betyder att om till exempel Frankrike och England spelar och det fanns 100 Frankrike NFT och 200 England NFT i gruppspelet, kommer OKX att lägga till ytterligare 3000 USDT i prispotten (som redan omfattar priset som samlats från gruppspelsmatcherna ). Ägarna till NFT:er vars lag vinner delar USDT i prispotten precis som i gruppspelet.

Efter slutet av knockout-stadiet kan du bestämma dig för att bränna ditt fotbollslags NFT:er för att lämna framtida förutsägelser och få din del av priserna i belöningarna i knockout-stadiet omedelbart till ditt prissaldo.

Om du är intresserad av att tjäna några USDT-belöningar när den internationella fotbollsturneringen fortsätter, gå till OKX för att prägla din NFT.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer inom minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com

9.3/10