Metacade (MCADE) lanserar en het pre-sale – Ethereum (ETH) och Avalanche (AVAX) kan bara stabiliseras

Av:
Nov 28, 2022
Uppdaterad: Dec 20, 2022
Listen to this article

Björnmarknaden för kryptovalutor har varit förödande, även för några av de största namnen, och projekt som Ethereum (ETH) och Avalanche (AVAX) har fått se miljarder kronor raderas från sitt marknadsvärde. För Ethereums del ledde inte Merge-uppdateringen till en uppgång i myntets värde och Avalanche kämpar efter DeFi utfallet. Båda mynten kan bara hoppas på att stabilisera sig, medan Metacade tillför något nytt till världen av play-to-earn blockchain spel.

Vad är Metacade?

Metacade har en unik och omvälvande idé för världen av blockchain spelande. Målet är att bygga upp en livlig community-hub för spelare och utvecklare inom metaverse. Metacade skapar en plattform som kommer att ha många olika titlar som kan ge spelarna ännu större möjligheter att tjäna på och en chans att lägga till lite variation i sina P2E-speläventyr. Casualspelare kommer också att kunna njuta av arkadupplevelsen, och spelarna förväntas flockas till Metacade i hopp om att tjäna mer pengar när metaverse växer.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Plattformen kommer att drivas helt och hållet av sin community och kommer att vara en allt-i-ett-lösning som ger kontinuerligt värde för utvecklare, spelare och investerare på vägen. Användarna kan satsa sina MCADE tokens för belöningar, delta i prisutlottningar och få tillgång till exklusiva spelturneringar. Det kommer också att finnas MetaGrants tillgängliga för de bästa utvecklarna, då spelare har en chans att både testa och granska spel innan de accepteras på plattformen.

Detta är bara början för Metacade, som har många fler banbrytande idéer på gång. Projektet strävar efter att bli en ledande GameFi destination och kan bli en av de hetaste metaverse spel-tokens på marknaden.

Ethereum Merge misslyckas med att få ETH att vinna

Ethereum har länge varit den näst största kryptovalutan sett till marknadskapitalet. Myntet handlades på toppnivåer över 4 500 dollar förra året och såg sitt marknadsvärde stiga till 500 miljarder dollar. Myntet har nyligen sjunkit till så lågt som 1 000 dollar i björnmarknaden, men det skedde ett litet uppsving inför Merge-uppdateringen. ETH gick över till en proof-of-stake (PoS) blockchain och det gör den 99,95 % mer energieffektiv. Trots detta rörde sig priset inte särskilt mycket eftersom projektet behöver ytterligare marknadsförankring.

Avalanche levde upp till sitt namn med prisnedgång

Avalanche var ett stort namn inom sektorn för decentraliserad finansiering (DeFi) med projektets marknadsvärde som steg till 28 miljarder dollar, men har sedan dess sett en lavin till endast 4 miljarder dollar. Projektet såg en kraftig ökning av antalet användare då många anmälde sig till de ränteavkastningar som erbjuds av DeFi företagen. Men stigande amerikanska räntor, en björnmarknad och kraschen för bland annat Terra Luna-projektet tog vinden ur DeFi seglet. Det kan bli en långsam återkomst för dessa projekt att återfå sin forna glans.

Varför bör du investera i Metacade?

Metacade behöver inte få det genomslag på marknaden som Ethereum och Avalanche behöver för att kunna upprätthålla sig själva. Återhämtningen i dessa projekt kan bli extremt långsam, men Metacade har redan en tillräckligt stor målgrupp av blockchain spelare för att snabbt driva det uppåt som en ny spelplattform. Axie Infinity spelet visade vad som var möjligt inom sektorn med en ökning till 2,7 miljoner dagliga användare vid sin topp, vilket visar att det finns en enorm aptit på P2E spel, så Metacade är perfekt positionerat för att tillhandahålla ett hem för spelare att hitta dem.

Slutsats

Björnmarknaden för kryptovalutor har varit tuff för t.ex. Ethereum och Avalanche eftersom investerare skyr DeFi projekt. Björnmarknaden för NFT försäljning har inte heller hjälpt ETH och det kan bli en allvarligt långsam återhämtning för båda mynten. 

Investerare som drabbades hårt av dessa tokens bör kanske ta en mycket närmare titt på Metacade pre-sale. Marknaden har ett utmärkt läge för en potentiell ökning av MCADE i stil med ett meme mynt när plattformens användbarhet tar fart. Metacades arkadtema kan lätt störa P2E sektorn och med rätt speltitlar kan projektet få sitt marknadsvärde att stiga kraftigt.

Du kan delta i Metacade pre-sale här.