Google öppnar åtkomst till ChatGPT-liknande generativ AI: hur påverkar detta Altsignals

Av:
Mar 14, 2023
Listen
  • Tekniken med artificiell intelligens (AI) har fått mycket dragning sedan lanseringen av ChatGPT.
  • Google meddelade på tisdagen att de kommer att tillåta testare att komma åt sin ChatGPT-liknande generativa AI
  • AI-baserade kryptovalutor har ridit på vågen av det plötsliga ökade intresset för AI.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Sedan ChatGPT debuterade mot slutet av 2022 har globala teknikjättar investerat mycket i artificiell intelligens (AI). Dessutom har många AI-baserade kryptoprojekt dykt upp och kryptovalutor anslutna till AI har också sett otroliga prisstegringar.

Bland teknikjättarna som har investerat i AI finns Microsoft (NASDAQ: MSFT) som lovade miljarder dollar till OpenAI-projektet. Google har också kommit in starkt och har idag börjat låta vissa företag och utvecklare få tillgång till ChatGPT-liknande generativ AI som testare. Testarna kommer att få implementera generativ AI i sina applikationer och plattformar.

Googles generativa AI ger en chans för projekt som AltSignals

Även om tillkännagivandet från Google är ett plus för utvecklare och företag, kommer det också att ge impulser till AI-baserade kryptoprojekt.

Debuten av ChatGPT ledde till ett mycket starkt hausseartat rally bland AI-baserade kryptovalutor, som sedan dess har förblivit en attraktion bland kryptoinvesterare när AI-diskussionen fortsätter att ta fart globalt. Som sagt, nya projekt som AltSignals‘ ActualizeAI kommer att skörda stort från det växande intresset för AI-tjänster som den som erbjuds av Google ChatGPT-liknande generativ AI.

Vad är ActualizeAI?

ActualizeAI är en AI-stack utvecklad av AltSignals, en leverantör av finansiella tjänster som för närvarande erbjuder handelssignaler för krypto, Binance-terminer, Forex, CFD och den traditionella aktiemarknaden.

Enligt AltSignals Whitepaper kommer AI-stacken att utnyttja maskininlärning, prediktiv modellering och naturlig bearbetning (NLP) för att säkerställa att de tillhandahållna signalerna är korrekta.

Projektet är i det första av sina fyra utvecklingsstadier där det genomför en förförsäljning av ASI-tokenen, tokenen som kommer att användas som den inhemska tokenen för ActualizeAI. ASI-tokenen gör det möjligt för innehavare att få medlemskap i AltSignals AI Ecosystem (ActualizeAI).

Försäljningsstadiet har ytterligare delats in i fem steg: Betaförsäljning, Steg 1, Steg 2, Steg 3, Steg 3 och Steg 4. För närvarande befinner sig projektet på Betaförsäljningsstadiet och 30,94% av de 40 miljoner tokens avsedda för denna etapp är redan slutsålda. 58% (290 miljoner) av det fasta utbudet på 500 miljoner ASI-tokens kommer att göras tillgängliga för de fem förköpsstadierna.

ASI-tokens kan köpas med ETH eller USDT och du kan delta i förköpet här.

ASI-tokenen kostar för närvarande $0,012.

ASI-tokenen redo för god avkastning

Enligt AltSignals whitepaper förväntas priset på ASI-tokenen att nå $0,02274 när förköpet når slutskedet. Om allt går som planerat kommer tokenen att ha ökat med cirka 89,5% sedan förköpets början.

Experter och analytiker förväntar sig att ASI-tokenen kommer att fortsätta med den nuvarande AI-hypen och möjligen nå $0,1 när tokenen listas på Uniswap bland andra kryptobörser under andra kvartalet 2023 enligt projektets whitepaper.

Noteringen på börser förväntas också ytterligare katapultera tokenen ytterligare, möjligen till cirka $1 till Q3. Det är också värt att notera att AltSignals redan har en etablerad närvaro på marknaden med imponerande siffror inklusive över “2,2 miljoner USD i intäkter, 1500 signaler skickade med en genomsnittlig noggrannhet på 64% och en växande community med över 1400 VIP-medlemmar”, vilket är ett riktigt försäljningsargument för den nya tokenen.

AiltSignals planerar också att introducera en token-bränningsmekanism eller en återköpsstrategi när ASI-tokenen är live och i omlopp. Om AI-baserade tokens ska bibehålla det aktuella momentumet vid den tidpunkt då AltSignals utför bränningarna, förväntas brännings-/återköpsprogrammet pressa ASI-tokenens pris ännu högre.