Metacade-prisprognos: Försäljningsefterfrågan driver MCADE högre

Av:
Mar 14, 2023
Listen
  • Metacade har samlat in 9,3 miljoner dollar i de första fem stadierna av förköp.
  • Arkaden stöds av verkliga användningsfall och har en mängd olika sätt att tjäna belöningar.
  • MCADE:s medelprisprognos är $0,5 på medellång sikt med en potential att stiga till $1 på längre sikt.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Metacade (MCADE), ett socialt nav för play-to-earn, saktar inte ner. GameFi-arcaden samlade in imponerande $9,3 miljoner för sina första fem etapper av förköpet.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Med början på bara $0,008, har MCADE:s pris stigit till $0,017 i det nuvarande sjätte förköpsstadiet. I sitt sista förköpsskede förväntas priset vara $0,020, vilket förbereder det för notering på större börser. Vill du vara med i förköpet kan du vara det här.

Kommer Metacade nå $1 år 2024?

Copy link to section

Det är svårt att förutsäga det sannolika priset på MCADE i början av 2024. Men med den växande efterfrågan på tokenen kan ett pris på $1 uppnås, även om detta kan vara överambitiöst.

Redan förväntas tokenens pris sluta förköpet på $0,020. När tokenen kommer till stora börser, skulle MCADE-priset i teorin röra sig högre som standard av exponering mot en mycket högre investerarbas.

Så, vad krävs för att nå $1? Matematiken bakom ett sådant drag innebär att MCADE-priset måste skjutas till 4 900%. Är detta realistiskt? Den kanske bättre frågan att ställa är vad som kan förväntas baserat på liknande tokens som lockade en efterföljare under förköpsprocessen och byggde upp fart över tiden.

Vi har sett från andra framgångsrika förköpstokens på marknaden, procentuell avkastning på 1 000% – 2 000%. Som sådan är ett MCADE-pris på $0,50 i slutet av 2023 en mer realistisk möjlighet med potential att nå $1 under de kommande åren.

Metacade är ojämförlig med de flesta plattformar och genererar redan en oöverträffad efterfrågan. Projektet är skapat från ett lugnande whitepaper. Till exempel förklarar whitepapern intäktsgenereringsstrategierna för Metacade-gemenskapen och investerare. Det finns också en tydlig färdplan för hur projektet kommer att bli verklighet, så att investerare kan följa upp.

Följaktligen har projektet rönt beröm från både branschexperter och spekulanter, vilket har gjort det möjligt för deras team att genomföra en framgångsrik förköp hittills. Investerare bjuds på en myriad av intjäningsmöjligheter och belöningar, vilket gör det till en av de mest efterfrågade GameFi-plattformarna någonsin.

Vad är Metacade och hur fungerar det?

Copy link to section

Metacade är en disruptive Play-to-Earn-plattform (P2E) som gör det möjligt för användare att spela arkadspel och få belöningar. Belöningarna ges i form av kryptotokens som spelarna kan ta ut eller använda på plattformen.

Metacade fungerar på samma sätt som andra P2E-plattformar. Som spelare samlar du kryptotokenbelöningar för att vara framgångsrik i spel och tävlingar. För Metacade är MCADE den inhemska tokenen som driver ekosystemet.

Men Metacade har andra spännande sätt för spelare att tjäna belöningar, inklusive Create2Earn, Compete2Earn och Work2Earn. Medlemmar i Metacade-gemenskapen kan också satsa på den inhemska tokenen och delta i vanliga prisdragningar för att öka sina intäkter.

Metacade prisprognos

Copy link to section

Vi har utan tvekan inte sett det bästa av GameFi, eftersom den starka tillväxten 2021 omedelbart möttes av den utdragna björnmarknaden 2022 och början av 2023. Under 2023 visar marknaden entusiasm igen, och det förväntas att GameFi kommer att dominera, med plattformar som Metacade ledande.

Trots att marknaden upplever turbulens är utsikterna positiva för GameFi-marknaden. En potentiell återhämtning av krypto 2023 förväntas öka GameFi och låsa upp en beräknad årlig tillväxttakt på 20,4% under de kommande sex åren. Sammantaget beräknas branschen klättra till en värdering på 2,8 miljarder dollar 2028.

Projekt som vinner inom GameFi-sektorn förväntas dock vara de som erbjuder kvalitet framför kvantitet. MCADE erbjuder båda, en anledning för investerare att vara exalterade över dess framtid.

Ur ett fundamentalt perspektiv har MCADE ett otroligt erbjudande på marknaden. Bortsett från plattformens enorma intäkter, dras investerare till dess investerarfokuserade projekt. Så är fallet med initiativet Megagrants, som kommer att vara en finansieringskälla för spelutvecklare som bygger projekt på plattformen.

Utifrån ovanstående kan MCADE stiga till och över $1, även om detta är troligt på längre sikt. En prisprognos för kortsiktig till medellång sikt på minst 10x är mer realistisk när tokenen går in på större börser. Hittills har tidiga investerare tagit över 100% vinst under förköpsprocessen, vilket gör en 10x avkastning mycket realistisk inom några månader framöver.

Bör jag investera i MCADE-tokenen nu?

Copy link to section

Med nuvarande pris på $0,017 är det attraktivt att köpa MCADE. Tokenen förväntas återvända med cirka 17,6% när förköpsstadiet slutar.

Från historien når populära tokens nya höjder när de är noterade på börser. Som ett resultat kan detta vara rätt tidpunkt att investera i MCADE innan priset skjuter i höjden. Men bortsett från den potentiella avkastningen från spekulation, har MCADE ett innovativt användningsfall i verkligheten som gör det till en investering för livet.

Världen