AltSignals (ASI) prisutsikter när AI-mynt ökar på hausseartad kryptomarknad

Av:
Mar 16, 2023
Listen
  • AltSignals förköp av dess token ASI pågår, med 1 ASI prissatt till $0,012 vid det första förköpsstadiet.
  • ASI kommer att driva AltSignals AI-stack ActualizeAI.
  • Altsignals pris kan explodera när förköpet slutar och ActualizeAI går live.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Priset på AltSignals (ASI) förväntas stiga avsevärt under förköpsevenemanget, vilket har sammanfallit med en uppgång i sentimentet över kryptomarknaden.

Den 14 mars steg artificiell intelligens-mynt (AI) i genomsnitt 16% på 24 timmar, med marknadsvärdet för AI-segmentet på 1,96 miljarder dollar. Detta kom efter att en hausseartad vändning för den bredare marknaden såg att Bitcoin bröt över $26 000 och topp AI-relaterade mynt som SingularityNET (AGIX/USD) och Fetch.ai (FET/USD) nådde toppar i flera veckor.

Dessa prisutsikter för AltSignals belyser varför ASI kan vara en AI-token att titta på 2023.

Kommer AltSignals att nå $1 2023?

Som nämnts ovan pågår AltSignals-försäljningen, med ASI-tokenen för närvarande värd $0,012. I slutet av det första steget av förköpet kommer priset på ASI att öka med 25% till $0,015. Enligt AltSignals tidslinje kommer ASI så småningom att finnas tillgänglig för $0,02274 under det sista skedet av den tidiga releasen. Totalt förväntas tokenens värde öka med 74% genom förköpet.

Om den förväntade hausseartade ökningen för ASI inträffar, från och med nästa kvartal, kommer priset att behöva stiga 44x för att bryta över $1. Även om det är möjligt för tokenen att nå denna nivå under de kommande nio månaderna, kan andra faktorer som kan påverka prisrörelser spela in och hindra sådana uppgångar.

Om priserna förblir baisse, skulle en mer realistisk förutsägelse vara en anständig 10x avkastning till över $0,2 eller något högre. Priserna kan sedan explodera på medellång sikt när en ny tjurmarknad tar form.

Vad är AltSignals och hur fungerar den?

AltSignals lanserades 2017 och erbjuder först gratis topphandelssignaler för ett växande community som nyligen har nått över 50 000 prenumeranter.

På handelsmarknaden rankas AltSignals för närvarande som en av de bästa produkterna för digitala tillgångsbots. Handlare får de mest avancerade signalerna från teknisk-, fundamental- och social sentimentanalys till backtesting, social trading och noteringsvarningar och andra.

Plattformen vill nu revolutionera sin verksamhet när de utnyttjar artificiell intelligens (AI), Natural Language Processing (NLP) och Machine Learning (ML) för att förbättra noggrannheten i sina signaler för kryptovalutor, Binance-terminer och Forex.

Enligt AltSignals whitepaper kallas AI-algoritmen som förväntas under de kommande månaderna ActualizeAI och kommer också att gynna traditionella aktiemarknads- och CFD-handlare.

ASI är den inhemska token som kommer att driva ActualizeAI-ekosystemet. Det finns ett fast utbud på 500 miljoner tokens, med 290 miljoner (58% av utbudet) släppta för förköpet.

Tokenen är den huvudsakliga kontoenheten i ekosystemet, med innehavare som använder sin ASI för att få tillgång till de bästa handelssignalerna. Användare kommer också att tjäna ASI från handelsturneringar samt från att bidra till projekt och produktutveckling. ASI kommer också att listas på både CEX- och DEX-plattformar, inklusive Uniswap under Q2, 2023.

Är du intresserad av att köpa ASI? Skaffa den nu genom att gå med i förköpet här.

AltSignals prisprognos

Det förväntas att priset på AltSignals ASI-token kommer att stiga högre när förköpet tar slut och tokens är tillgängliga på andrahandsmarknaden. Den psykologiska nivå som tjurar kan sikta på senare under 2023 är $1. Utöver det har vi $5 och sedan $10 som mål mellan 2025 och 2030.

Om vi jämför, har tokens som SingularityNET och Fetch.ai gett tillbaka mer än 6 600% respektive 5 300% sedan sina rekordlåga i mars 2020. Som tidigare nämnts, för att nå $1, måste AltSignals bryta över nyckelnivåer som $0,1 och $0,5, (5x till 10x avkastning) vilket jag tror är möjligt under ett hausseartat 2023-2024.

Vilka faktorer kommer därför sannolikt att katalysera en positiv marknadsutsikt för AltSignals?

För det första förutspår marknadsexperter ytterligare uppåtgående momentum för AI-relaterade mynt, med mynt som ASI tippade att överträffa som en av de bästa investeringarna 2023. Denna utsikt är ytterligare hjälpt av det faktum att AltSignals förköp väcker stort intresse från sin väletablerade gemenskap och från runt krypto. Det här scenariot kommer sannolikt att underblåsa ännu mer efterfrågan på ASI när myntet går live under andra kvartalet 2023.

En annan nyckelfaktor kan vara den växande efterfrågan på prediktiva modeller inom handel. Som sådan kan en revolutionerande AltSignals-plattform som drivs av ASI-token och det kommande ActualizeAI-ekosystemet katapulera ASI-priset högre.

Dessutom har notering på centraliserade och decentraliserade börser historiskt sett sammanfallit med en kraftig ökning av priserna för börsnoterade tokens och ASI kanske inte är annorlunda, särskilt med tanke på den enorma efterfrågan som redan setts med förköpsevenemanget.