Kommer Metacade (MCADE) att revolutionera gameFi-utrymmet?

Av:
Mar 17, 2023
Listen
  • Metacade är ett projekt som kan revolutionera spelutrymmet 2023 och framåt.
  • MCADE är den inhemska tokenen bakom projektet och ger ett play-to-earn (P2E) ekosystem.
  • GameFi-plattformens förköp representerar ett gediget värde för tidiga investerare och handlare.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Web3-spelutrymmet har växt exponentiellt, och med tusentals tillgängliga spel kan det vara svårt för användare att välja vilka spel som är värda att spela och vilka blockkedje-baserade projekt som är värda att investera i.

Ett nytt projekt kan störa detta utrymme, vilket ger ett heltäckande ekosystem för dem som vill komma in i GameFi-utrymmet. Detta projekt är Metacade (MCADE), och idag kommer vi att gå igenom varför detta projekt kan överträffa några av de största namnen i branschen.

Erbjuder Metacade en fantastisk investeringsmöjlighet?

Steg 6 Presale kring Metacades (MCADE) kryptovaluta har ett värde på $0,017. Detta innebär att investerare som kommer in i projektet tidigt kan dra nytta av dess totala tillväxt.

I nästa steg av förköpet beräknas Metacade (MCADE) handlas till $0,0185, vilket ger Steg 6-investerare en respektabel avkastning medan tidigare investerare uppenbarligen har en bättre position.

Det är troligt att Metacade (MCADE), med sin implementering av reklamintäkter, turneringar, evenemang, prisdragningar, jobbannonser, speltestprocess och dedikerad startplatta, kan nå ett högre värde under 2023 och framåt. Investerare har en utmärkt möjlighet att investera i de tidiga stadierna av ett projekt som kan hävda sig som en dominerande kraft i Web3-utrymmet.

Kommer Metacade nå $1 i slutet av 2024?

Metacade (MCADE) erbjuds för $0,017 under hela steg 6-förköpet. Detta innebär att investerare kan få MCADE-tokenen till en rabatt jämfört med det förväntade lanseringspriset.

Kryptosektorn går mot spel, med några av de största företagen som hoppar in i blockkedje-utrymmet genom att introducera NFT:er och andra Web3-teknologier.

Spelare börjar inse värdet bakom blockkedje-spel, och funktionernas insatsmekanism kan belöna spelare och tjäna som ett stort incitament för dem att fortsätta använda plattformen i många år framöver.

Dessa aspekter kan driva på efterfrågan och överklagandet bakom blockkedje-spel inom en snar framtid. Metacade (MCADE) kommer också att listas på större börser efter framgången med förköpet, och med detta momentum kan det sannolikt nå ett värde av $0,05 i slutet av andra kvartalet 2023.

I slutet av fjärde kvartalet 2023 kan Metacade (MCADE) klättra till ett värde av $0,1, en värdepunkt som kan representera det högsta någonsin.

Vad är Metacade?

Metacade (MCADE) är ett Web3-gemenskapsnav som kopplar samman spelare och kryptovalutaentusiaster på en enda plats där de kan kommunicera och samarbeta.

Plattformen representerar en hangout-plats med en virtuell arkad som ger alla tillgång till spel med Play-to-Earn-element och virtuella platser där de hittar de senaste GameFi-nyheterna och åsikterna som delas av de mest framstående personerna i branschen.

Hur fungerar Metacade?

På Metacade (MCADE) kompenserar ett dedikerat system användare för deras aktivitet genom MCADE-tokens.

Metacade (MCADE) syftar till att bemyndiga spelare med Metagrant-schemat, där communityn kan styra resurserna i statskassan och bestämma vilka spelutvecklare som ska få stöd genom att skicka in sina röster på alla spel de vill bygga.

Det finns också en jobb- och spelningstavla där användare kan hitta arbete i Web3-utrymmet.

Metacade-tokenen (MCADE) är byggd på Ethereum (ETH) och följer ERC-20-tokenstandarden. MCADE kan köpas enkelt och lagras ovanpå en säker blockkedja.

Hur kommer Metacade att förändra branschen?

Metacade kommer att erbjuda spelare olika användningsfall och funktioner på global skala. De kommer att vara värd för turneringar, evenemang och prisdragningar, presentera jobbannonser, ha en Pay-to-Play-arkad och ge tillgång till speltestning.

En dedikerad startplatta kommer att visas, och alla utvecklare som siktar på att bygga ett spel kommer att kunna använda den förbyggda communityn för chansen att bli röstad på och få sitt projekt finansierat av plattformen.

Är MCADE-kryptovalutan en bra långsiktig investering?

Den övergripande populariteten kring Play-to-Earn-industrin och Web3-utrymme kan leda till en ökning av värdet på Metacade-plattformen, vilket resulterar i en högre användarbas, utvalda projekt och MCADE-verktyg.

Det betyder att MCADE är en solid långsiktig investering, och om investerare är intresserade av att delta i Metacades finansieringsrunda kan de göra det genom att besöka deras hemsida.

Det finns dock inga garantier i blockkedje-utrymmet, och den övergripande volatiliteten hos många kryptovalutor måste beaktas.

Det har funnits en stor efterfrågan på Web3-spel, och P2E-strukturen som omger många av dem har också ökat användningen och efterfrågan på non-fungible tokens (NFT). Dessa aspekter spelar en roll i Metacade-plattformen, som har hög tillväxtpotential.

Är GameFi-tokens en utmärkt långsiktig investering?

GameFi-utrymmet utvecklas konsekvent och en kontinuerlig ström av nya spel utvecklas. Utifrån detta är det tydligt att efterfrågan på blockkedje-spel är stor. Projekt som etablerar sig som konkurrenskraftiga ledare inom detta område av Web3-utrymmet kan ge mycket värde på lång sikt.

Är Metacade värt att köpa?

Metacade (MCADE) som projekt har mycket att göra. Det finns ett brett utbud av arkadspel som kommer att erbjuda värde för både casual gamers och konkurrenskraftiga spelare.

Det finns ett dedikerat socialt nav och många intjäningsmekanismer på plats som kommer att stimulera användningen. Metacade (MCADE) kommer också att skapa nya jobb i GameFi-utrymmet och koppla blockkedje-användare med betalda möjligheter.

Dessa aspekter kan göra Metacade (MCADE) till en solid investering, men beslutet baseras fortfarande på de specifika behoven, kraven och investerarens mål.