Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Metacade investeringsmöjlighet: mindre än 1% återstår för att avsluta förköpet

Av:
Mar 22, 2023
Listen
  • Metacade-försäljningen är 99,16% klar
  • Plattformen kombinerar spel och ekonomi och erbjuder många sätt att tjäna pengar
  • MCADE förväntas skjuta i höjden när den noteras på börser

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Metacade (MCADE) rustar för ett spännande ögonblick – att bli noterad på börser, och priset kan potentiellt skjuta i höjden.

Metacade-försäljningen (MCADE) är nu 99,16% klar till och med det 7:e förköpssteget, med endast 0,84% kvar. Efterfrågan har varit hög sedan det ursprungliga förköpspriset på $0,008, och tokenen går nu på $0,0185.

Analytiker har förutspått att den sociala nav-tokenen play-to-earn (P2E) kommer att stiga kraftigt när det kommer till börser. Du kan vara med i förköpet här för att följa de hausseartade trenderna när förköpet är över.

Vad är Metacade och hur förändrar den branschen?

Copy link to section

Metacade är en P2E-arkad och ett omfattande spelekosystem byggt på Ethereums blockkedja. Användare tjänar kryptotokens genom att spela arkadspel. Det är tänkt att vara ett självförsörjande ekosystem, som använder sin likviditetsreserv för belöningar och ombyggnad.

Metacade är unik eftersom det är den första verkligt communityledda arkaden. Det ger användarna nya upplevelser där de kan spela, tjäna, ansluta och bygga kollektivt. Arkaden erbjuder många sätt att tjäna pengar – Creat2Earn, Compete2Earn, Work2Earn och staking – vilket attraherar investerare som vill öka intäkterna.

Hur fungerar Metacade?

Copy link to section

MCADE driver Metacade, ett mynt som ska användas för transaktioner i kedjan som också kommer att driva utvecklingsaktivitet på plattformen.

Den inhemska tokenen kan genereras internt eller externt. Internt genereras tokens från communityn via pay-to-play-titlar eller insats.

Externt tillåter Metacade annonsering på navet som en intäktsgenererande möjlighet. Spelbolag kommer också att debiteras för att lansera sina releaser via Metacades launchpad, medan Web 3.0-företag kan använda plattformen för att lägga ut jobb. Jobben av gig-typ kommer att vara tillgängliga för Metacade-communityt.

Framöver vill Metacade göra sina communitymedlemmar till kärnan i plattformen. Det finns planer på att plattformen ska bli en fullfjädrad DAO i slutet av 2024. Det innebär att styrningen av Metacade kommer att vara helt decentraliserad, vilket ger fler rättigheter och möjligheter för medlemmarna.

Erbjuder Metacade en fantastisk investeringsmöjlighet?

Copy link to section

Väldigt få projekt har tilldragit sig det intresse som Metacade har, bara i sina förköpsskeden. De som har matchat detta intresse har gått upp med upp till fyrsiffriga procentsatser efter förköpet. MCADE kan upprepa denna trend, med förköpsefterfrågan som visar att historien sannolikt kommer att upprepa sig. Om du vill lära dig mer eller ta del av förköpsstadiet kan du hitta mer information på Metacades webbplats.

Det är dock också anmärkningsvärt att investerare har lärt sig av björnmarknaden 2022 så många investerare kan dra sig undan från kryptomarknaden som helhet. Som sådana är projekt som bär kvalitet att föredra nu mer än någonsin eftersom de har, och upprätthåller vinster. Metacade kan vara en av dem.

Projektet stöds av ett världsanvändningsfall som börjar uppmärksammas och efterfrågan växer – GameFi. Kryptofanatiker vill samarbeta, bygga in i Web 3.0 och tjäna. Som sådan är att investera i Metacade en utmärkt idé eftersom tokenen kommer att hålla värde med tanke på de nya användningsfallen.

Är game-fi-tokens bra för långsiktiga investeringar?

Copy link to section

Tänk på ett projekt som kombinerar spel och ekonomi. Detta är det unika förslaget för game-fi-projekt som Metacade. För många är detta framtiden för spel, eftersom det låter deltagarna tjäna på det de älskar – att spela och skapa.

För att sätta i perspektiv visar forskning att sektorn kommer att vara värd 2,845 miljarder dollar år 2028. Det innebär en årlig tillväxt på 20,4% från en värdering på bara 776,9 miljoner dollar 2021. Med forskningsresultatet är game-fi bara i början, och tidiga investerare kommer att gynnas enormt.

Är Metacade värt att köpa nu?

Copy link to section

Att köpa Metacade erbjuder nu en perfekt chans att vara en del av en transformation från GameFi-plattformen. Efterfrågan är för närvarande hög, med över 12,38 miljoner dollar insamlade hittills. Omvänt är dess inhemska token mycket attraktiv eftersom den bara säljs för $0,0185. När förköpet slutar förväntas tokenens pris vara $0,02. Analytiker har ett ambitiöst mål på upp till 1 dollar till 2024.

Priset är fortfarande väldigt lågt om du köper tokenen till det aktuella förköpsvärdet. Varför? MCADE har ännu inte träffat större börser när dess faktiska värde förväntas låsas upp eftersom det attraherar mer likviditet. Så att köpa MCADE nu är det perfekta valet, eftersom investerare kommer att njuta av betydande prishöjningar när tokenen går in på börser.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.