Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Metacade samlar in 1 miljoner dollar på bara timmar i det sista förköpsskedet trots SEC:s Wells Notice to Coinbase

Av:
Mar 23, 2023
Listen
  • Metacades förköp är i sitt slutskede, med MCADE till ett värde av 1 miljon dollar.
  • Coinbase Global Inc (NASDAQ: COIN) meddelade att de hade fått ett Wells Notice från SEC den 22 mars.
  • Kryptogemenskapen har samlat stöd för Coinbase.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Trots en stor kryptomotvind ser Metacades sista förköpsskede ett stort intresse, med 1 miljon dollar köpt under de senaste 24 timmarna. Faktum är att Metacade-förköpet kan vara timmar från stängning, med större sannolikhet att slutskedet är slutsålt långt innan förköpets planerade slutdatum.

Detta beror på att Metacades MCADE-token har fortsatt att locka stor uppmärksamhet från investerare, inklusive MCADE till ett värde av nästan 1 miljon dollar som köpts under de senaste 24 timmarna. Det stora steget för Metacade kommer även när kryptogemenskapen samlar stöd för Coinbase (NASDAQ: COIN) efter avslöjandet om att börsen hade fått ett Wells Notice från US Securities and Exchange Commission (SEC).

Investerare flockas till Metacade bland Coinbase-nyheter och Feds räntehöjning på 0,25%

Copy link to section

Coinbase avslöjade på onsdagskvällen att de hade fått ett Wells Notice från SEC, som i praktiken avslöjade en verkställighetsåtgärd från den amerikanska tillsynsmyndigheten.

Kryptogemenskapens reaktion på nyheterna är till stor del till stöd för den USA-baserade kryptovalutabörsen. SEC godkände Coinbases börsintroduktion 2021, vilket innebar att regulatorn var nöjd med börsens verksamhet, inklusive Coinbase Earn-programmet.

Som Caitlin Long, grundare och VD för leverantören av digitala tillgångar, betalningar och depålösningar Custodia Bank, påpekade, är de flesta branschaktörer bestörta över SEC:s agerande. För många människor stämmer detta inte och bekräftar bara vakthundens fortsatta “reglering genom verkställighet“-bana.

Coinbase säger att de är redo att slåss med SEC i domstol om det är den väg som tillsynsmyndigheten har valt, ett drag som de flesta aktörer inom kryptoindustrin säger sannolikt kommer att bana väg för mer tydlighet för investerare och projekt.

Också igår höjde den amerikanska centralbanken sin ränta med 0,25%, vilket pressade upp federal funds-räntan för en nionde raka höjning. Men när Fed-ordföranden Jerome Powell lyfte fram resonemanget bakom höjningen – behovet av att fortfarande bekämpa förhöjd inflation mitt i det senaste bankkaoset – såg marknadens reaktion att aktier och kryptovalutor tappade de senaste uppgångarna mitt i nya skakningar.

Osäkerhet i lagstiftningen och rädsla för en överhettning av ekonomin och lågkonjunktur förblir därför huvudproblem för investerare över hela linjen. Men även när dessa hinder manipulerar marknadssentimentet har optimismen över branschspecifika berättelser som artificiell intelligens och GameFi sett att intresset för Metacade och andra topprojekt fortsätter att öka.

Vad är Metacade och varför väcker det så stort intresse?

Copy link to section

Metacade är ett blockkedje-projekt designat på världens första community-drivna arkad. Till skillnad från de flesta andra GameFi-projekt kommer Metacade att vara ett Web3-nav och kommer att sammanföra det bästa av play-to-earn-spel till användarna. Plattformen är därför inte ett P2E-spel, utan ett spelekosystem som drivs av den ursprungliga MCADE.

Projektet planerar också att lanseras som en decentraliserad autonom organisation (DAO) senast andra kvartalet 2024.

På Metacade kommer samhället att ha tillgång till flera inkomstgenererande vägar, inklusive för att delta i projekttestkörningar och från förvaltningsbelöningar. Plattformen erbjuder också Metcash – en token-insatsmekanism; och Metagrants – ett projekt för att utöka GameFi-upplevelsen för användare genom finansiering av nya projekt med hjälp av Metacade-gemenskapens treasury-reserv.

Om du är en MCADE-innehavare kommer du att tjäna belöningar för att stödja initiativet, lägga till investeringspoolen och stimulera ytterligare tillväxt.

Metacade-förköpet slutar snart, MCADE säljs för $0,02

Copy link to section

MCADE-tokenen har varit i förköp under de senaste veckorna, vilket ger investerare och blockkedje-entusiaster en chans att vara tidiga användare inför dess notering på flera börser. MCADE är för närvarande värderat till $0,02, men kan snabbt skjuta i höjden när Metacade lanseras inom de närmaste dagarna.

Även om förköpet förväntades avslutas den 30 mars 2023, är den nästan 80% slutsåld från och med klockan 06:00 ET torsdagen den 23 mars när det sista steget går mot sitt slut.

Metacades förköpssida visade att projektet hade samlat in cirka 11,9 miljoner dollar i förköpet tisdagen den 21 mars. På onsdagskvällen den 22 mars 2023 visade MCADE förköpsspårare totalt $12,8 miljoner, där investerare köpte MCADE till ett värde av nästan $1 miljon på 24 timmar.

Som framhållits ovan är MCADE-försäljningen nästan slutsåld. Av det totala MCADE-utbudet på 2 miljarder gjordes 70% tillgängliga för förköpet. 2,5% har öronmärkts för Metacade-tävlingspoolen, 5% för DEX-likviditetsförsörjning och 10% för olika utvecklingsinitiativ som en del av Metamap. Du kan vara med i förköpet här innan early bird-erbjudandet upphör.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.