Ad

MEME-MYNTS STORHETSTID ÄR HÄR

Memeinated animation

NÄSTA 100x PRE-SALE?

KÖP NU

Hausseartade investerare ser möjligheter i Shiba Memu när publiken satsar mot marknader

Av:
Aug 18, 2023
Listen
  • Kryptovalutor ser nya förluster även när analytiker förutspår ny uppåtgående fart.
  • Med marknadsnedgången positionerar investerare sig med Shiba Memu, ett attraktivt meme-myntprojekt.
  • Förköpet av det AI-drivna mememyntet har redan samlat in mer än 2 miljoner dollar.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Kryptomarknadernas fortsatta osäkerhet har gjort att handlare blir mer baisse. Det totala kryptomarknadsvärdet har minskat med nästan 2% under de senaste 24 timmarna till 1,18 biljoner dollar. Fed:s ränteutsikter som antyddes i minuter som släpptes på onsdagen har inte heller hjälpt aktier.

Det är en trend som ser att Bitcoin har sjunkit med 3% den senaste veckan och för närvarande svävar nära $28,5k. Bitcoin Fear & Greed Index förblir neutralt men ny svaghet kan se BTC-nivåer omtesta under $28k-regionen för första gången sedan juni. Ethereum har också fallit under $1,8k. Samtidigt minskar sådana som Ripple, Dogecoin och Litecoin kraftigt efter de senaste uppgångarna.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Hausse investerare ser möjligheter i kryptonedgången

Copy link to section

Enligt data från kedjan har nedgången i krypton sett en uppgång i shorts. Med likvidationer som sannolikt kommer att följa, är kunniga investerare ute efter att positionera sig eftersom de ser detta som tiden att köpa. Nya projekt av intresse inkluderar Shiba Memu, vars förköp har lockat över 2 miljoner dollar från globala investerare.

Analytiker på marknadsunderrättelseplattformen Santiment säger:

“Handlare kortar nu när marknadsvärden för krypto fortsätter sin nedgång. När publiken börjar satsa mot marknader ökar det sannolikheten för #likvidationer, vilket får priserna att stiga. För många #bullish-investerare där ute är detta signalen som många väntar på.”

Vad är Shiba Memu?

Copy link to section

Shiba Memu är ett nytt kryptovalutaprojekt som utnyttjar artificiell intelligens. Dess inhemska token är SHMU, en ERC-20-token som kommer att ägas av samhället under fortsatt utveckling. SHMU har en total tillgång på 1 miljard tokens, varav 85% är tillgängliga för tidiga investerare under förköpet.

Varför tittar investerare och entusiaster av krypto-AI på Shiba Memu?

Copy link to section

Ett nytt projekt som tar sig an meme-myntvärlden med en smart integrering av artificiell intelligens får samhället att surra efter den går live. Detta beror till stor del på en marknadsföringsstrategi som kan replikera ansträngningarna från hundratals marknadsföringsbyråer.

Eftersom AI redan är en stark berättelse över blockkedjan och den vanliga tekniska industrin, är det Shiba Memu gör att utnyttja kraften i AI och ingjuta den med meme-myntmani för att skapa ett marknadsföringskraftverk som skulle kunna dwarfa etablerade mynt som Pepe och Floki.

Användningen av naturlig språkbehandling, prediktiv analys, video- och bildigenkänning och sentimentanalys för att skapa en AI-instrumentpanel lovar att ha en toppmodern plattform som kan marknadsföra sig 24/7. Självreklamen, integrerad med feedback från användare, har potentialen att förändra meme-myntindustrin och sätta Shiba Memu på vägen till dominans.

Många analytiker anser att Shiba Memu kan vara 2023 års kryptopärla.

Gå med i förköpet här.

Är SHMU värt att köpa nu?

Copy link to section

Dess troliga tidiga investerare räknar med det faktum att krypto och AI har förutsetts vara starka berättelser under de närmaste åren som ett lämpligt tillfälle att köpa SHMU. Anmärkningsvärt är också att kryptomarknaden förväntas lämna björnmarknaden snart, med Shiba Memu som lanseras på börser under denna nya cykel som sannolikt kommer att se dess värde explodera.

För närvarande är SHMU:s pris $0,020800 och kommer att stiga till $0,021025, med höjningen förprogrammerad att ske var 24:e timme kl. 18.00 GMT.

Den öppna förköpet kommer att se tokenens värde öka till $0,0244, och givet liknande trender i meme-myntvärlden kan den explodera till nya toppar när handeln börjar på större börser. Det är dock viktigt att notera att tidigare resultat inte är en garanti för framtida avkastning. Kryptomarknaden är också fortfarande till stor del vild och andra marknadsförhållanden kan påverka priserna.

Lär dig mer om detta projekt genom att besöka deras officiella webbplats eller läsa deras whitepaper.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.

0/10
Get signals
Bitcoin Dogecoin Ethereum Litecoin Aktier & Fonder Kryptovaluta Marknadsanalys Video