Ad

Första ICO någonsin på Bitcoin samlar in $618k på timmar när kryptotjuren fortsätter

Feb 14, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs har samlat in över $618k under de första timmarna av sin ICO.
  • Det finns en stark efterfrågan på Bitcoins ekosystem vilket framgår av Ordinals framgång.
  • Kapitalinsamlingen sker vid en tidpunkt då en kryptotjurkörning pågår.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Bitcoin Dogs, det första Initial Coin Offering (ICO) någonsin på Bitcoin har samlat in över $618k under de senaste timmarna och trenden kan fortsätta när kryptotjuren fortsätter. Du kan kolla in det uppdaterade beloppet här. Detta är en viktig milstolpe eftersom fler utvecklare vänder sig till Bitcoins ekosystem för att bygga appar inom nyckelområden som spel och NFT-industrier (Non-Fungible Tokens).

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Bitcoin Dogs kapitalanskaffning

Copy link to section

Bitcoins ekosystem går bra när antalet utvecklare i ekosystemet ökar. Förra året såg vi lanseringen av Bitcoin Ordinals, som har dykt upp som den mest framgångsrika NFT-lanseringen de senaste åren. Data visar att den totala försäljningsvolymen för dessa Ordinals har hoppat till mer än 2,3 miljarder dollar.

Denna trend har varit fördelaktig för Bitcoins ekosystem. Monetärt visar data sammanställda av TokenTerminal att de totala intäkterna i Bitcoins ekosystem har stigit till över 701 miljoner dollar under de senaste 180 dagarna när efterfrågan fortsätter att öka.

Analytiker tror att Bitcoin kommer att fortsätta spela en integrerad roll i alla branscher i blockkedje-industrin som spel, NFT och till och med decentraliserad finans (DeFi). Dessutom är Bitcoin en av de säkraste kryptovalutorna i världen med en meritlista på 15 år.

Bitcoin Dogs är ett projekt som syftar till att dra nytta av dessa funktioner. Plattformen kommer att ha fyra nyckelkomponenter. Den första kommer att vara Bitcoin Dogs NFT-kollektionen, som kommer att ha 10 000 bitar, som du kan hitta i dess whitepaper.

Det kommer också att ha ett Bitcoin Dog-spel, som kommer att hjälpa det att expandera ekosystemet. Detta är en viktig del eftersom flera rapporter visar att spel kommer att bli den största industrin i blockkedje-industrin. En rapport beräknar att branschen kommer att stiga från $4,2 miljarder 2022 till över $818 miljarder 2032, vilket motsvarar en CAGR på 66%. Därför vill Bitcoin Dogs ta en pole position i denna spelindustri under sin inledande period.

Bitcoin Dogs kommer också att ha $ODOG-token, som kommer att driva nätverket och främja dess decentraliserade funktioner. Slutligen kommer det att finnas Bitcoin Dogs-gemenskapen som kommer att delta i ekosystemet och rösta för nyckelfrågor.

Kapitalinsamlingen på $618k var imponerande eftersom den hände några timmar efter att tokenförköpet startade, vilket signalerar att det finns en stark efterfrågan från investerare. Detta är ett tecken på att projektet sannolikt kommer att se fler inflöden när tokenförköpet fortsätter.

Kryptotjurkörning pågår

Copy link to section

Bitcoin Dogs spektakulära kontantinsamling ägde rum vid en tidpunkt då en kryptotjurkörning pågår. BTC har hoppat från fjolårets lägsta på $19 000 till över $50 000. Andra tokens som Solana, Avalanche och Justin Suns Tron har också ökat under de senaste veckorna.

Detta rally drivs av de starka inflödena i Bitcoin ETF:er, särskilt de som erbjuds av företag som Blackrock och Fidelity. Sammanlagt har dessa fonder attraherat över 6 miljarder dollar i tillgångar under de senaste veckorna och trenden kommer att fortsätta under de kommande månaderna när institutionella investerare allokerar kapital till dem.

Vidare finns det en pågående entusiasm kring halvering av Bitcoin, vilket kommer att minska Bitcoin-belöningar och sakta ner takten i miningen. Det finns också hopp om att Federal Reserve kommer att börja sänka räntorna i år när inflationen och den ekonomiska tillväxten avtar.

Sammantaget har dessa faktorer lett till fear of missing out (FOMO), vilket har drivit kryptorädsla och girighetsindex till nästan 70.

Bitcoin Dogs kommer sannolikt att klara sig bra i detta tokenförköp på grund av den växande efterfrågan på börsnoterade och onoterade kryptovalutor. Viktigast av allt, det har fångat några av de viktigaste områdena i blockkedje-industrin som NFT:er och spel. Du kan läsa Bitcoin Dog white paper här.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Bitcoin Världen