Ad

Kontroversiellt DeFi-protokoll EigenLayer öppnar EIGEN token airdrop, så här gör du anspråk

Av:
May 10, 2024
Listen
  • EigenLayer, ett DeFi-projekt, initierade sin EIGEN-token airdrop den 10 maj, mitt i kontroverser.
  • Tokens är initialt ej överförbara, det Ethereum-baserade protokollet kallar det en insatsminskning.
  • EigenLayer-tjänstemän sa att användare som hävdar EIGEN-tokens kan överföra dem vid ett senare tillfälle.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

EigenLayers airdrop har varit efterlängtad, projektet har hypats för sitt omtagningsprogram. DeFi-protokollet har öppnat anspråk på sin insatsminskning, EIGEN-token, som är tillgänglig för användare att satsa och som för närvarande inte kan överföras.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

EigenLayer öppnade krav för sin EIGEN token-insatsminskning

Copy link to section

EigenLayer har öppnat anspråk på airdrop av EIGEN-tokens. Även om dessa tokens fortfarande inte kan överföras, kan användare satsa dem för att tjäna belöningar. EigenLayer har varit kontroversiellt för geoblockerande användare och spekulanter uppskattar det helt utspädda värdet av EIGEN till 15 miljarder dollar.

Det Ethereum-baserade protokollet blev först känt för att återanvända säkerheter lånade från Ethers kedja. EigenLayer presenterades som en ny utveckling inom DeFi, en som tänjer på gränserna för insats och maximerar potentiella belöningar för användare.

Projektet har öppnat ett fönster för berättigade användare att göra anspråk på sin insatsminskning av EIGEN-tokens, även om de inte kan handlas fritt, de kan satsas.

De flesta av EigenLayers nyckelfunktioner är ett pågående arbete och användare har samlat poäng för att deponera tillgångar till projektets plattform. Marknadsdeltagare samlade poäng som hjälpte till att hålla poängen och avgöra om de är berättigade till EIGEN-token airdrop.

Hur gör man anspråk på airdrop?

Copy link to section

EigenLayers officiella blogginlägg säger att säsong 1 av insatsnedgången börjar på fredag och 6,05 % av det initiala utbudet är att köpa. Säsong 1 Fas två kommer att skjuta upp den till 6,75 % i mitten av juni och totalt kommer projektet att distribuera totalt 113 miljoner EIGEN-tokens.

DeFi-protokollet har avsatt 15 % av sin initiala tokentillgång för communitymedlemmar under alla säsonger av airdrop. För att göra anspråk på säsong 1-belöningar bör användare besöka claims.eigenfoundation.org mellan 10 maj 2024 och 7 september 2024.

Användare som direkt satte om sina Ether- eller flytande insatspoletter på EigenLayer före den 15 mars kommer att få ytterligare 100 bonuspoletter.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ethereum Världen