Priserna på Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) stiger: 1 juli kommer att vara nyckeln

Av:
Jun 25, 2024
Listen
  • Fetch AI-token har återhämtat sig med över 50 % från sin lägsta punkt denna månad.
  • SingularityNET-tokenen har också ökat och svävar på sin högsta punkt på två veckor.
  • Fetch, Singularity och Ocean Protocol kommer att slås samman för att bilda Artificial Superintelligence-plattformen.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priserna på Fetch.ai (FET) och SingularityNET (AGIX) har trotsat allvar under de senaste dagarna då handlare förutser den kommande lanseringen av Superintelligence (ASI). AGIX-tokenen handlades till $0,7125, dess högsta svängning sedan den 12 juni. Den har skjutit i höjden med över 51 % från sin lägsta punkt denna månad.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

FET och AGIX stiger inför ASI-fusionen

Copy link to section

Fetch.ai-priset har å andra sidan skjutit i höjden till $1,7, den högsta nivån sedan den 20 juni. Den har också ökat med mer än 50% från sin lägsta punkt denna månad, vilket gör den till en av de bäst presterande kryptovalutorna på marknaden.

Den viktigaste drivkraften för prisrallyt för AGIX och FET är den kommande sammanslagningen, som även kommer att omfatta Ocean Protocol. Sammanslagningen kommer att producera The Artificial Superintelligence Alliance vars token kommer att vara ASI.

Inledningsvis, den 1 juli, kommer de tre tokens att behålla FET-namnet och sedan övergå till ASI-token. I den första fasen kommer projektets namn att förvandlas till artificiell superintelligens medan insättningar och uttag från AGIX och OCEAN kommer att börja stängas.

AGIX och OCEAN kommer att migrera till FET med 1 AGIX-token som får 0,43335 FET och en OCEAN får 0,433226 FET. I nästa fas kommer ASI-token att distribueras över alla kedjor medan FET-nätverket kommer att uppgradera till ASI-nätverket.

Utvecklarna hoppas att artificiell superintelligens ska bli de största namnen i blockchain-branschen. Den kombinerade plattformen kommer att ha tre nyckellösningar. Fetch tillhandahåller AI-agenter medan SingularityNET tillhandahåller en marknadsplats för AI-appar. Ocean Protocol tillhandahåller en plattform för användare att tjäna pengar på sina AI-modeller och data.

Denna sammanslagning kommer att bli den största i kryptoindustrin eftersom den kommer att sammanföra tre av de största namnen i sektorn. Fetch har ett börsvärde på över $4,28 miljarder medan AGIX och OCEAN har en värdering på över $907 miljoner och $460 miljoner.

Fetch.ai prisprognos

Copy link to section
fetch.ai price

4H-diagrammet visar att FET-priset har återhämtat sig under de senaste dagarna. Det har hoppat till en högsta av $1,7145, dess högsta punkt den 20 juni. Tokenen har också flyttat till 38,2% Fibonacci Retracement-punkten och över 50-periodernas och 25-periodernas exponentiella glidande medelvärden (EMA).

Vidare har MACD-indikatorn flyttat över neutralpunkten. Därför är tokens utsikter extremt hausse, med nästa punkt att titta på är vid 50% retracement-punkten på $1,90.

SingularityNET prisanalys

Copy link to section
singularitynet price

4H-diagrammet visar en nära korrelation med Fetch. Efter att ha nått botten på $0,4687 tidigare denna månad, har token ökat till över $0,70. Den har passerat den viktiga motståndspunkten vid $0,6957, dess högsta punkt den 20 juni.

Tokenen har också hoppat över 50-periodernas och 25-periodernas glidande medelvärden medan Relative Strength Index och MACD har pekat uppåt. Därför kommer det sannolikt att fortsätta att stiga när köpare riktar in sig på den viktigaste motståndspunkten på $0,80

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Världen