Metalink integrerer Chainlink VRF for at tilfældiggøre platformsgaver

Af:
op Mar 3, 2022
Listen
  • Chainlink VRF bringer manipulationssikker tilfældighed til smarte kontrakt apps.
  • De første 3.000 samlere på Chainlink tegnede sig for over 9 af OpenSeas omsætning i august sidste år.
  • Chainlink VRF vil blive integreret i baggrunden af alle Metalink platform præmier.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Metalink, den sociale app til NFT-fællesskaber, har integreret Chainlink’s ( LINK/USD ) Verifiable Random Function (VRF) på Ethereum Mainnet ( ETH/USD ) for at tilfældiggøre deres platformsgaver, erfarer Invezz fra en pressemeddelelse.

Brugerne bekræfter giveaway-konkurrencer uafhængigt

Chainlink VRF bringer manipulationssikker tilfældighed til smarte kontrakt apps, hvilket garanterer at Metalinks brugere kan bekræfte de forskellige platfroms-konkurrencer uafhængigt af hinanden. Metalink bruger den førende Chainlink-teknologi for øget transparens og for at understøtte virksomhedens engagement i sin samlerbase.

Jake Udell, CEO og grundlægger af Metalink kommenterede:

Metalinks første prioritet er at give vores samfund en unik og sikker NFT social platform. Med Chainlink VRF kan vores samlere deltage i konkurrencer med blot et enkelt klik, mens de samtidigt også ved at vi bruger en teknologi, der prioriterer retfærdighed og gennemsigtighed for at afgøre vinderne. Chainlink VRF er en oplagt løsning på de problemer, som mange NFT-projekter står overfor når de gennemfører lodtrækninger. Vi har inkorporeret Chainlink VRF i Metalink for hver samling vi støtter, så de forskellige teams har nem adgang til bekræftet tilfældighed for at udføre beviseligt tilfældige præmier.

Launchpad koordinerer præmierne

Denne tilgang bygger på Metalinks Launchpad, som har koordineret nogle højprofilerede NFT-præmier med succes. I slutningen af sidste år blev Coolman’s Universe tilgængelig på Launchpad. Det genererede en handelsvolumen på mere end $50 millioner indenfor tre måneder efter lanceringen.

Chainlink VRF vil blive integreret i baggrunden af alle Metalink platformens præmier for at kunne levere en bedre tilfældighedsstandard i forbindelse med kåringen af prismodtagere.

Tomasz Wojewoda, der er chef for det globale salg hos Chainlink Labs tilføjede:

Vi er glade for at Metalink-teamet valgte at integrere Chainlink VRF for en sikker kilde til tilfældighed, da Metalink er vært for en stor og voksende samling af nye NFT’er. Chainlink VRF vil hjælpe med at sikre, at hver eneste præmie der udføres på Metalink er både kontrollerbar og manipulationssikker, hvilket giver øget gennemsigtighed til dets medlemmer af fællesskabet.

De første 3.000 samlere på Chainlink tegnede sig for over 9% af OpenSeas samlede omsætning i august sidste år, der oversteg $350 millioner. Denne integration vidner om Metalinks engagement i platformens sikkerhed. Den lanceres med en præmie til samtlige Deadfellaz-samlere.

Deadfellaz grundlægger Betty sagde:

Vi er begejstrede for at kunne give vores samfund en retfærdig og gennemsigtig måde at deltage i giveaways og konkurrencer på via Metalinks integration af Chainlink VRF. Fællesskabs sikkerhed er en prioritet for os hos Deadfellaz, og det er derfor vi er så begejstrede for den platform som Metalink har udviklet, og vi ser frem til at masserne kan nyde deres dedikerede Metalink-server.

Meget sikker og funktionsrig teknologi

Chainlink VRF fungerer ved at kombinere oracle nodens i forvejen udstedte private nøgle og blokdata, som stadig er ukendte når anmodningen foretages. Dette genererer beviser, såvel som et tilfældigt tal.

Metalink-smart kontrakten accepterer kun input af tilfældige tal, hvis den har et gyldigt kryptografisk bevis, og det kryptografiske bevis kan kun genereres, hvis VRF-processen er manipulationssikker.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.