CACHE integrerer LINK for at overvåge guld opbakningen

Af:
op apr 7, 2022
  • Dette vil skabe et automatiseret arbejdsflow til opdatering af aktuelle reserver på blockchainen.
  • Cache's CGT bliver et endnu mere pålideligt aktiv i Ethereum DeFi-økosystemet.
  • CGT er et fuldt understøttet, indløseligt og reguleret tokeniseret guldaktiv.

CACHE Gold har vedtaget et Chainlink ( LINK/USD ) Proof of Reserve (PoR) feed på Ethereum ( ETH/USD ) Mainnet for at overvåge det fastlåste guld, der understøtter CACHE Gold tokenet, CGT, hvilket Invezz erfarede via en pressemeddelelse. Dette vil bidrage til at skabe et automatiseret arbejdsflow i forbindelse med opdatering af de nuværende reserver i blockchainen baseret på de ændringer, der rapporteres af GramChain.

Tidsprøvet og historisk pålidelig

Chainlink er et gennemprøvet og historisk pålideligt orakelnetværk indenfor blockchain-området, der allerede sikrer titusindvis af milliarder af dollars til top DeFi-projekter. Efter Chainlink PoR-implementeringen vil Cache’s CGT blive et endnu mere betroet aktiv indenfor Ethereum DeFi-økosystemet, da brugerne har yderligere bevis for dets 1-til-1 sikkerhedsstillelse.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Sikring af tokeniseret guldprodukt

CACHE Gold bruger også XAU/USD Chainlink prisfeed for at sikre, at pålidelige, højkvalitets, manipulationssikre data beskytter dets tokeniserede guldprodukt. Tallene afspejler de faktiske markedspriser for guld. Udviklerne kan udnytte Locked Gold Oracle og XAU/USD Chainlink prisfeed til at prissætte CGT on-chain med garanti for, at det fysiske guld understøtter det fuldt ud.

Et indløseligt, fuldt understøttet og reguleret guldaktiv

CACHE Gold Token (CGT) er et fuldt understøttet, indløseligt og reguleret tokeniseret guldaktiv, hvor én CGT bakkes op af 1 gram rent guld, der er opbevaret i bankbokse verden over. En grænseflade kaldet CACHE Token Governor synkroniserer den cirkulerende forsyning af CGT med den underliggende fysiske guldforsyning af CACHE.

CACHE Token-guvernøren garanterer, at mængden af fysisk fastlåst guld altid er mere eller lig med antallet af tokens i omløb. Aktivsporingsplatformen GramChain sporer forholdet.

Brian Hankey, der er medstifter af CACHE Gold kommenterede:

Chainlink Proof of Reserve er en yderst pålidelig, billig automatiseret revisionsløsning, der bringer øget transparens og tillid til vores platform gennem kryptografisk sandhed. Nu hvor vores platform er Chainlinked, så kan brugerne have mere tillid til, at forsyningen af CGT er understøttet af fysisk guld, der er opbevaret i bankbokse, hvilket i sidste ende gør det til et mere pålideligt guldstøttet aktiv.

Chainlink PoR vil nu overvåge CACHEs guldbarre beholdning som rapporteret af GramChain API. Hvis der sker en ændring i de fysiske guldreserver rapporteret af GramChain ud over en vis tærskel, så vil Chainlink oracles videresende ændringen på blockchainen for at opdatere CACHE Gold Proof of Reserve Oracle smart-kontrakten.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money