DR Horton annoncerer opkøb af Vidler Water Resources

By: Ruchi Gupta
Ruchi Gupta
Ruchi er nyhedsreporter hos Invezz, og har til opgave at dække det amerikanske aktiemarked. Hun er på nuværende tidspunkt… læs mere.
on apr 16, 2022
  • De to selskaber gennemførte en endelig fusionsaftale til $15,75 pr. aktie.
  • Vidler Water Resources ejer en stor portefølje af vandrettigheder i USA, hvor Horton opererer.
  • Efter afslutningen af handlen vil Vidler Waters stamaktier ikke længere være børsnoteret på Nasdaq.

Amerikas yndlings byggefirma DRHorton Inc ( NYSE: DHI ) annoncerede for nyligt en købsaftale, hvorved selskabet vil erhverve sig Vidler Water Resources (NASDAQ: VWTR). De to selskaber gennemførte en endelig fusionsaftale, hvorved Horton vil købe Vidler Water Resources for omkring $15,75 pr. aktie. Handlen er en kontant transaktion, der repræsenterer et afkast på 39% til Vidler Waters bogførte værdi af egenkapitalen.

Vidler Water Resources ejer en stor portefølje af vandrettigheder og en række andre vandbaserede aktiver på de amerikanske markeder, hvor Horton opererer, og som har brug for vand i forbindelse med udvikling. Vidler Waters højtuddannede og erfarne ledelsesteam er kendt for at få adgang til og udvikle førsteklasses vandrelaterede aktiver, mens de dygtigt håndterer de lokale regler og love.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Nærmere oplysninger om aftalen

Ifølge fusionsaftalen vil Horton via sit opkøbs-datterselskab komme med et købstilbud på alle Vidler Waters udestående aktier til omkring $15,75 pr. aktie. Når købstilbuddet er blevet gennemført, så vil Hortons opkøbs-datterselskab og Vidler fusionere med hinanden. Vidlers resterende aktier vil herefter blive annulleret.

Efter handlen gennemføres, så vil Vidler Waters stamaktier ikke længere være børsnoteret på Nasdaq. Transaktionens samlede egenkapitalværdi er på omkring $291 millioner, og begge parter forventer at afslutte aftalen i andet kvartal af 2022.

Horton, som blev grundlagt i Texas i 1978, opererer på 102 markeder fordelt over 32 stater i USA. Virksomheden beskæftiger sig med salg og konstruktion af luksus boliger via sin store varemærkeportefølje, der består af Emerald Homes, Freedom Homes, Express Homes og så selvfølgelig DR Horton selv.

På den anden side er Vidler en vandopbevarings- og vandressourcevirksomhed med aktiviteter og vandrelaterede aktiver hovedsageligt i de sydvestlige amerikanske regioner. Dets forretning går ud på at levere, fremskaffe og udvikle bæredygtige vandaktiver til de samfund, der måtte mangle disse.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.