American Campus Communities aktien åbnede 13% oppe

Af:
op apr 19, 2022
  • Blackstone køber American Campus Communities for $12,8 milliarder.
  • Kontanthandlen svarer til $65,47 pr. aktie til ACC-aktionærerne.
  • American Campus Communities aktien åbnede 13% oppe i tirsdags.

American Campus Communities Inc ( NYSE: ACC ) aktien steg 13% tirsdag efter at Blackstone Group Inc ( NYSE: BX ) meddelte, at selskabet planlagde at købe studiebolig selskabet for omkring $12,8 milliarder – inklusive gæld.

Handlen oversættes til $65,47 pr. aktie

Aftalen oversættes til $65,47 pr. aktie til ACC-aktionærerne. American Campus Communities er den største udvikler, ejer og forvalter af studieboliger i USA.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Blackstones tilbud repræsenterer et afkast på 13,7% i forhold til den pris, som ACC lukkede den almindelige session til i mandags. Det amerikanske alternative investeringsforvaltningsselskab planlægger at gøre American Campus Communities til et privat selskab efter transaktionens afslutning.

Nyheden kommer måneder efter, at Blackstone indvilligede i at købe en anden ejendomsinvesteringsfond (REIT), Bluerock Residential for $3,60 milliarder. BX er steget omkring 4,0% tirsdag.

Aftalen lukkes i tredje kvartal af 2022

Den kontante handel forventes at blive lukket i tredje kvartal af 2022, hvis de sædvanlige lukkebetingelser opfyldes, herunder en godkendelse fra ACC-aktionærerne. I pressemeddelelsen sagde American Campus Communities’ direktør Bill Bayless:

Denne transaktion leverer overbevisende, øjeblikkelig og sikker værdi til vores aktionærer, mens den positionerer ACC til yderligere at udvide vores nuværende konkurrencefordel, mens vi fortsætter i vores søgen efter at bringe studieboliger til nye højder.

Aftalens vilkår og betingelser fik også ACC til at suspendere sine kvartalsvise udbyttebetalinger med øjeblikkelig virkning. I sidste uge sagde Rob Sechan, at Blackstone var en aktie, der vil drage fordel af den nuværende markedsvolatilitet.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money