Redbox-aktien falder med 35% efter opkøbsmeddelelsen

Af:
op maj 15, 2022
  • Det nye kombinerede selskab vil have adgang til de absolut bedste uafhængige AVOD-platforme indenfor branchen.
  • RedBox-aktionærerne vil modtage et fast udvekslingsforhold på omkring 0,087 CSSE-aktier pr. Redbox-aktie.
  • Aftalen forventes afsluttet i begyndelsen af tredje kvartal af regnskabsåret 2022.

Redbox Entertainment Inc ( NASDAQ: RDBX ) er et underholdningsfirma i verdensklasse, der netop har gennemført en endelig fusionsaftale med Chicken Soup for the Soul Entertainment ( NASDAQ: CSSE ), der er en af de største operatører af AVOD (reklame-understøttet video-on-demand) ) streamingtjenester, hvorved CSSE vil overtage Redbox.

Meddelelsen resulterede i at Redbox-aktien faldt med omkring 35%. Kombinationen af disse to virksomheder vil skabe en topintegreret direkte-til-forbruger, uafhængig medieplatform, der tilbyder førsteklasses underholdningstilbud til værdibevidste kunder.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Transaktionsdetaljer

Det nye kombinerede selskab vil være i stand til at øge sin skala på tværs af indholdsdistributionen og -produktionen med over 38.000 kiosker fordelt over hele Amerika, et enormt indholdsbibliotek, omfattende digitale muligheder indenfor PVOD, TVOD og AVOD samt adgang til et kæmpestort antal målrettede forbrugere, herunder næsten fyrre millioner Redbox Perks-medlemmer.

Sammen vil det nye kombinerede selskab have adgang til de absolut bedste uafhængige AVOD-platforme indenfor branchen.

Ifølge fusionsaftalen, som bestyrelserne fra begge selskaber har godkendt, så vil RedBox Entertainment Incs aktionærer modtage et fast udvekslingsforhold på ca. 0,087 CSSE klasse A-aktier pr. Redbox-aktie.

Efter aftalens gennemførelse vil CSSE-aktionærerne eje omkring 76,5% af det nye kombinerede selskab. På den anden side vil Redbox-aktionærerne kontrollere resten af de omkring 23,5%.

Aftalen forventes at blive gennemført i begyndelsen af tredje kvartal af regnskabsåret 2022 med forbehold for de sædvanlige nødvendige lukkebetingelser og myndighedernes godkendelse.

Hvad mener ledelsen

CSSEs administrerende direktør og formand William Rouhana Jr. sagde:

I dag markerer et transformativt øjeblik for Chicken Soup for the Soul Entertainment og et omdrejningspunkt for den annonceunderstøttede streamingbranche… Vores opkøb af Redbox vil accelerere skaleringen af vores forretning, da den kombinerer komplementære teams og tjenester for at skabe streamingbranchens førende uafhængige AVOD .

Redbox administrerende direktør, Galen Smith, sagde:

Vi mener, at Chicken Soup for the Soul Entertainment er den perfekte partner for Redbox. Ved at forene vores respektive kræfter, så vil vi accelerere Redbox’s overgang fra en fysisk til højvækst digital medievirksomhed og være den eneste underholdningsudbyder, der virkelig fokuserer på at give forbrugerne værdi.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.