Ad

Ethereums (ETH) energiforbrug faldt med 99,9 % et år siden fusionen

op Sep 15, 2023
Listen
  • Ethereum migrerede til PoS fra PoW efter Merge-opgraderingen.
  • Ether-energiforbruget er faldet med 99,9 %, da projektet fejrer sit første jubilæum for Merge-opgraderingen.
  • Ethereum-prisen har ikke oplevet væsentlige ændringer i løbet af de sidste tolv måneder.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Ethereums overgang til proof-of-stake fra proof-of-work afslutter sit første år i dag (15. september 2023). Det er bemærkelsesværdigt, at blockchains energiforbrug er faldet med 99,9% inden for det seneste år.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Ethereums energiforbrug falder dramatisk efter Merge

Copy link to section

Ethereum-fusionen har set netværkets energiforbrug falde med 99,9% inden for et år. Ether har ødelagt (brændt) ETH til en værdi af omkring $488M (300.000 tokens) siden migreringen til PoS den 15. september 2022.

Ydermere er udbuddet af ether faldet betydeligt siden overgangen. Det er faldet fra 120,5 millioner under Merge-opgraderingen til 120.221.107 på pressetidspunktet. Det viser, at Ethereum blev økonomisk deflationær – reduceret udbud for at øge efterspørgslen og skyrocke priserne.

Ethereums kommende Cancun-Deneb-opgradering

Copy link to section

Ether afventer Cancun-Deneb-opgraderingen (planlagt til senere oktober 2023), som vil bremse ETH-indsatsen.

Cancun-opgraderingen vil påvirke Ethers blockchain- og layer2-netværk markant. Det inkluderer EIP 4844, en central funktionalitet, der byder fuld Dansharding velkommen, en game-changer til at drive Ethereum til officiel masseadoption.

EIP 4844 vil introducere Blob Data for at sænke transaktionsafgifterne på layer2-netværk, hvilket tiltrækker flere brugere fra Ether og andre layer1-platforme.

Ethereum pris handling

Copy link to section

Mens analytikere forudsagde imponerende prisstigninger midt i Ethers nye deflationære status, svækkede makroøkonomiske udfordringer, herunder eskaleret inflation, bankkrisen og stive reguleringer, håbet om dramatiske stigninger. Hele kryptomarkedet har udvist bearishness i løbet af de sidste tolv måneder.

Ethereum fulgte stort set brede markedsprisbevægelser og har været relativt uændret siden PoS-migreringen. Altcoinen handlede til $1.635 den 15. september 2022, ikke langt fra pressetidsniveauer på $1.630.

Source – Invezz.com

Selvom Ethers pris kan virke skuffende et år efter den længe ventede opgradering, er virkningerne på faktorer som forsyning og energiforbrug fortsat meget betydelige.

Også Ethereum-udviklere fortsætter med at bygge. Selvom den kommende Cancun-opgradering muligvis ikke umiddelbart påvirker tokens pris, vil dens langsigtede indvirkning introducere katalysatorer for en ETH-prisstigning.

Øgede brugere og transaktioner oversættes til flere tokens, der bruges som gebyrer. Det skaber efterspørgsel efter Ethereum til at betale gebyrer, hvilket fører til prisgevinster på længere sigt.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Energi Alternative investeringer Blockchain Finans og bankvirksomhed Kryptovaluta