Ad

LINK pris forudsigelse: Chainlink har en pole position i tokenisering

Af:
op Sep 18, 2023
Listen
  • Chainlink-prisen sprang kraftigt i mandags og blev en af de bedste altcoins.
  • Netværket har indtaget en pole position i tokeniseringsindustrien.
  • ANZ, DTCC og Swift bruger det i deres tokeniseringsstrategier.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Chainlink (LINK)-kursen vendte tilbage i mandags, da investorerne købte faldet og jublede over de seneste økosystemnyheder. Mønten steg til et højdepunkt på $6,63, det højeste niveau siden 17. august. Det er steget med mere end 15 % fra det laveste niveau i år.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

En leder inden for tokenisering

Copy link to section

Chainlink er det største orakel i blockchain-industrien. Dens hovedrolle er at forbinde off-chain data til on-chain miljøet. Som et resultat driver netværket nogle af de største netværk i branchen som Uniswap og Aave.

Chainlink indtager også en stor rolle i tokeniseringsindustrien, som investorer mener vil fortsætte med at vokse i de kommende år. Mange store virksomheder er allerede begyndt at omfavne sektoren.

For eksempel skrev jeg for nylig, at London Stock Exchange (LSE) overvejede at flytte til branchen. Dens mål er at bruge tokenisering til at levere sine produkter og tjenester til en bredere pulje af mennesker.

I sidste uge gennemførte ANZ, en af de største banker i Australien, sin første transaktion med tokeniserede aktiver. Den brugte Chainlinks Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) og dens A$DC stablecoin.

I en separat erklæring om X sagde Chainlink, at Deposit Trust & Clearing Corporation (DTCC) også overvejede at bruge CCIP til at låse op for tokeniseret aktivinteroperabilitet. DTCC er en stor aktør inden for finans, der håndterer over $2 quadrillion hvert år.

Chainlink arbejder også med Swift, en førende organisation, der håndterer milliarder af dollars hver dag. I en nylig erklæring sagde Swift, at arbejdet med Chainlink og flere banker havde vist, at det kan give et enkelt adgangspunkt til flere netværk ved hjælp af eksisterende infrastruktur.

Derfor mener analytikere, at Chainlink har potentialet til at blive en førende spiller inden for finansiering og tokenisering. Dette betyder, at det kan overleve, selv når andre sektorer i blockchain som NFT’er rekylerer.

Copy link to section
Chainlink price

Det daglige diagram viser, at LINK-prisen dannede et dobbeltbundsmønster til $5,73 i denne måned. I prishandlingsanalyse er dette mønster et af de mest nøjagtige bullish-tegn på markedet. Den har nu bevæget sig over nøglemodstandsniveauet ved $6,45, halsudskæringen af dette dobbeltbundsmønster.

Mønten har også bevæget sig over 25-dages og 50-dages glidende gennemsnit, mens Relative Strength Index (RSI) har peget opad. Derfor vil Chainlink-prisen sandsynligvis fortsætte med at stige i de kommende dage, da købere målretter nøglemodstanden til $7,91, det højeste niveau den 10. august.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Børser Kryptovaluta Markedsanalyse