Ad

Cronos (CRO)-prisen danner en dobbelt top, da VVS Finance, Tectonic TVL stiger

Af:
op Nov 15, 2023
Listen
  • Cronos token-prisen er vendt tilbage efter et fald i tre dage i træk.
  • CRO-tokenet danner langsomt et dobbelt topmønster på det daglige diagram.
  • DeFi-protokoller som VVS Finance og Tectonic har set deres TVL springe.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Cronos (CRO)-kursen vendte tilbage onsdag, da de fleste kryptovalutaer fortsatte deres comeback. Tokenet steg til en intradag-højde på $0,1100, hvilket var højere end denne uges laveste på $0,084. I alt er den steget med over 100 % fra det laveste punkt i oktober.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

VVS Finance TVL jumps

Copy link to section

Cronos, tidligere kendt som Crypto.com Coin, har gjort det godt i de sidste par dage. Dette opsving skete på grund af det igangværende kryptorally. Bitcoin, den største mønt i verden, er hoppet over $35.000, mens Ethereum er steget til over $2.000. Den samlede markedsværdi er steget til over 1,4 billioner dollars.

Det igangværende kryptorally har skubbet tokens fra de fleste centraliserede og decentraliserede udvekslinger højere. For eksempel er PancakeSwap, dYdX og THORChain steget med over 20 % inden for de seneste 24 timer. Andre relaterede tokens som Synthetix og OKB er sprunget.

Tilsvarende er Coinbase, den eneste børsnoterede børs i USA, også steget kraftigt i de seneste par måneder. Synspunktet er, at kryptorallyet vil føre til mere efterspørgsel efter digitale valutaer.

Cronos er også hoppet, mens VVS Finance-platformen boomer. VVS, den største DEX i sit økosystem, har set volumen hoppe. Dens Total Value Locked (TVL) er steget med over 54 % i de seneste 30 dage til over $190 millioner. Det er et tegn på, at efterspørgslen begynder at stige ind igen.

Yderligere har Tectonic (TONIC), en førende udlånsprotokol i økosystemet, også set mere volumen. Dens TVL er steget til over 129,68 millioner dollars, en stigning på 6 % inden for de seneste 30 dage. Andre toppræsterende aktører i økosystemet er MM Finance, Veno Finance og Argo Finance.

I alt har Cronos en samlet DeFi TVL på over 370 millioner dollars, hvilket stadig er lavere end dets rekordhøje niveau på over 4,4 milliarder dollars. I CRO-termer har økosystemet en TVL på 4,21 milliarder, hvilket er højere end denne måneds lave på 3,48 milliarder CRO.

Derudover modtog Crypto.com for nylig en licens i De Forenede Arabiske Emirater (UAE), hvilket øgede CRO-prisen.

Cronos prisudsigt

Copy link to section

Det daglige diagram viser, at CRO-kryptoprisen har været i en stærk bullish trend i de seneste par uger. Den er nu på vej tilbage efter at være faldet i de seneste tre dage i træk. CRO har holdt sig meget over 50-dages og 100-dages glidende gennemsnit. Samtidig har Relative Strength Index (RSI) bevæget sig lidt under det overkøbte punkt.

Derfor formoder jeg, at mønten langsomt danner et dobbelt-top-mønster, hvis højeste niveau er på $0,1230. Halsudskæringen af dette mønster vil være på $0,084. Derfor har tokenet noget mere opad, da købere målretter YTD-højden på $0,1231.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Kryptovaluta Markedsanalyse