Ad

Hedera Hashgraph (HBAR) prissætter raketter, når SaucerSwap TVL stiger

Af:
op Feb 19, 2024
Listen
  • Hedera Hashgraph-token steg til sit højeste punkt siden maj 2022.
  • SaucerSwaps Total Value Locked (TVL) er steget til over $127 millioner.
  • Den åbne interesse for fremtiden har også brølet tilbage i de sidste par dage.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Hedera Hashgraphs (HBAR) pris er gået parabolsk i de sidste par dage, da investorer jubler over styrken af SaucerSwap DEX-platformen. HBAR er steget i de seneste fem dage i træk og nåede sit højeste punkt siden maj 2022.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Der er fire hovedårsager til, at Hedera Hashgraph har gjort det godt på det seneste. For det første er der tegn på, at dets økosystem gør fremskridt, da det lukker kløften med andre populære blockchains. SaucerSwap, den største decentraliserede udveksling (DEX) i økosystemet, har set Total Value Locked (TVL) stige til et rekordhøjt niveau på over $127 millioner.

SaucerSwaps TVL er steget med over 73 % i de seneste 30 dage. Mest bemærkelsesværdigt er TVL også steget i HBAR-termer. Den ligger på 1,41 milliarder HBAR, meget højere end 551 millioner, hvor den startede året kl. Dette er et tegn på, at netværket vinder markedsandele i branchen.

Data fra CoinMarketCap viser, at flere mennesker handler på SaucerSwap. Dens 24-timers volumen var på over 2,5 millioner dollars, og tallet har været stigende. Alligevel er SaucerSwap betydeligt mindre end andre DEX-platforme som Orca. Jupiter, Uniswap og dYdX.

For det andet er Hedera Hashgraph-prisen steget på grund af dens øgede popularitet på sociale medieplatforme som Twitter og StockTwits. HBAR har været en af de mest diskuterede tokens i StockTwits, som vist nedenfor.

Stocktwits

For det tredje skyldes Hedera Hashgraphs rally de seneste tilføjelser til dets regeringsråd. For et par uger siden skrev vi, at Hitachi US havde tilsluttet sig rådet. Og senest blev Mondelez, producenten af Oreo cookies, den seneste tilføjelse til rådet.

Disse virksomheder slutter sig til andre virksomheder som Google, LG, Ubisoft, Zain, Worldpay og Standard Bank i rådet. Dette betyder, at disse firmaer sandsynligvis snart vil vælge Hedera som deres foretrukne blockchain.

Endelig er der tegn på, at HBAR-tokenet vinder markedsandele på futuresmarkedet. Data viser, at den åbne interesse for futuresindustrien steg til over 52 millioner dollars i løbet af de sidste 24 timer, det højeste punkt siden 18. august sidste år. Det meste af denne interesse kommer fra Binance efterfulgt af Bybit og OKX. I de fleste tilfælde har krypto-tokens en tendens til at springe, når åben interesse stiger.

hedera hashgraph open interest

Hedera Hashgraph futures åben rente

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta