Ad

Ethereum, Hedera-priserne stiger, mens Bitcoin Dogs momentummet fortsætter

op Feb 23, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs har rejst over $3,7 millioner på blot en uge.
  • Ethereum steg, da håbet om en spot ETH ETF steg.
  • Hedera Hashgraphs SaucerSwap DEX har vundet markedsandele.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Bitcoin Dogs, den første ICO på Bitcoins netværk, var en af de hotteste kryptovalutaer i denne uge, da dets token-salg tog fart. Ethereum og Hedera Hashgraph (HBAR) priserne klarede sig også godt, da investorerne glædede sig over nøgleudviklingen i deres økosystem.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

De Ethereum og Hedera Hashgraph nyheder

Copy link to section

Ethereum-prisen steg i denne uge, da den krydsede det vigtige modstandspunkt på $3.000 for første gang siden april 2022. Den har gjort et bemærkelsesværdigt comeback, efter at den faldt til et lavpunkt på $863 efter FTX’s kollaps i 2022.

ETH-prisen steg, da investorerne forblev optimistiske med hensyn til, at Securities and Exchange Commission (SEC) vil godkende en spot Ethereum ETF senere på året.

Flere virksomheder som Blackrock, VanEck og Franklin Templeton har ansøgt om en ETH ETF, som SEC er ved at gennemgå.

De fleste analytikere mener, at SEC har en stor chance for at godkende ETF’erne. Hovedproblemet er dog, at agenturet ser forskelligt på Ether og Bitcoin. Det ser Bitcoin som en digital råvare og Ether som en finansiel sikkerhed.

I modsætning til Bitcoin har Ethereum en staking-funktion, der giver indehaverne månedlige afkast. Derfor mener SEC, at den bør reguleres for at sikre, at indehaverne får de rigtige belønninger.

Dette spørgsmål kan blive problematisk for en Ethereum ETF-godkendelse. Hvis den bliver accepteret, er der dog en sandsynlighed for, at den vil opleve en stærk tilstrømning, ligesom Bitcoin har gjort.

Hedera Hashgraphs HBAR-token-pris steg også på grund af SaucerSwaps stærke præstationer , den største DEX i sit økosystem. Platformen vinder markedsandele i branchen, da den samlede fastlåste værdi (TVL) steg til over $120 millioner.

Nyheden kom en uge efter, at Hedera bød velkommen til Mondelez, producenten af Oreo, som medlem af dets styringsråd. Det tilføjede også Hitachi i januar, hvilket signalerede, at økosystemet vokser.

Bitcoin Dogs momentum fortsætter

Copy link to section

I mellemtiden skaber Bitcoin Dogs, en kommende kryptovaluta, bølger, da det er ved at blive et af årets bedste token-salg.

Udviklerne har rejst over $3,7 millioner om ugen efter at have startet salget. Denne hastighed gør det til årets bedste token-salg, og denne tendens kunne sagtens fortsætte.

Succesen med dette token-salg skyldes mest dets positionering inden for kryptobranchen, hvor det sigter mod at være en førende deltager i Bitcoins økosystem.

For nylig har vi set dette økosystem boome, hvor den samlede fastlåste værdi (TVL) i DeFi-økosystemet er steget til over $1,6 milliarder. Dette gør den til den sjettestørste deltager i DeFi efter Ethereum, Tron, BNB, Solana og Arbitrum.

Bitcoin Dogs økosystem vil bestå af en 10k NFT-kollektion på Ordinals og et spil. Disse to aspekter vil hjælpe med at skabe nytteværdi for $ODOG-tokenet, når det søger at udvide sit økosystem.

Der er et par grunde til, at Bitcoin Dogs-salget kan fortsætte med at gøre det godt. For det første er vi inde i en stærk kryptobølge, som kan fortsætte i et stykke tid. Token-salg har en tendens til at klare sig godt under disse forhold.

For det andet har investorerne taget en risik-on-stemning, som det fremgår af den stærke Nvidia-aktiestigning efter at have offentliggjort stærke resultater. Yderligere vil Bitcoin Dogs salget sandsynligvis klare sig godt forud for den kommende Bitcoin-halveringsbegivenhed, der er planlagt til at finde sted i april.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluta