Ad

Solana-prisforudsigelse: SOL har desperat brug for at vende nøgleniveauet

Af:
op Feb 29, 2024
Listen
  • Solana-prisen sprang til et vigtigt modstandsniveau torsdag.
  • Solanas økosystem er vokset hurtigt i de sidste par måneder.
  • Nogle af de bedste spillere i branchen er Render og Helium.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Solana (SOL)-kursen fik et stærkt comeback torsdag, da investorer fortsatte med at købe Bitcoin og andre altcoins. Tokenet steg til et højdepunkt på $125,85, hvilket var et bemærkelsesværdigt niveau, da det var dets højeste punkt i december sidste år. Det er blevet en af de bedst ydende kryptovalutaer, da det sprang med over 800% fra sit laveste punkt i 2023.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Solanas økosystem boomer

Copy link to section

Hovedårsagen til, at prisen på Solana er steget, er, at investorer flytter tilbage til kryptovalutaer. For eksempel er Bitcoin steget til over $60.000, en bemærkelsesværdig bedrift, siden den handlede til $16.000 i december 2022. De fleste altcoins har en tendens til at trives, når dette sker.

Interne målinger viser, at Solanas økosystem boomer. For eksempel er Total Value Locked (TVL) i dets DeFi- økosystem steget med over 48 % i de seneste 12 måneder til over 6,48 milliarder dollars. Dette gør det til de fjerdestørste spillere i branchen efter Ethereum, Tron og BNB.

Dets decentraliserede børser (DEX) har også taget betydelige markedsandele i branchen. Data indsamlet af CoinMarketCap viser, at Orca og Jupiter er rykket ind i top ti over de største DEX’er i verden med hensyn til volumen. Orca håndterede tokens til en værdi af $930 millioner, mens Jupiter behandlede $742 millioner inden for de sidste 24 timer.

Raydium er også rykket ind i top 20 over de største DEX-platforme i verden. Det håndterede over 170 millioner dollars i samme periode. Denne tendens kan fortsætte, efterhånden som Solanas mem-mønter som Bonk og Wen vender tilbage.

Solana-prisen steg også, da andre dele af økosystemet forblev meget levende. Render Token , en platform for decentraliseret GPU, har nydt godt af den fortsatte efterspørgsel efter AI-kryptovalutaer. Andre top-DePIN-netværk i Solana, der klarer sig beskedent godt, er Helium og Hivemapper .

Solana prisudsigt

Copy link to section
Solana price

SOL-diagram af TradingView

Hvis vi vender os mod det daglige diagram, ser vi, at SOL-token-prisen er steget kraftigt i de seneste par dage. Dette rally skete, da investorerne målrettede nøglepunktet til $125,85, hvilket var dets højeste sving i december.

Gentestning af dette punkt er et vigtigt skridt, da mønten nu har dannet et dobbelt-top-mønster, som er et populært vendingstegn. Halsudskæringen af dette mønster var $79, hvilket er omkring 36% under det nuværende niveau.

På den positive side forbliver Solana over 50-dages og 100-dages eksponentielle bevægelige gennemsnit (EMA), hvilket er et positivt tegn. Derfor skal tyre bevæge sig over den dobbelte toppris i et forsøg på at ugyldiggøre deres bearish synspunkt. Hvis dette sker, er det næste punkt at se på $150.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluta Markedsanalyse