Forskning afslører mobile enheder som katalysatorer for effektive decentraliserede infrastrukturnetværk (DePIN’er)

Af:
op Apr 24, 2024
Listen

Zug, Schweiz, 24. april 2024, Chainwire -forskere fra University of Zürichs Communication Systems Group har i samarbejde med Acurast Association, der bygger på Polkadot og andre økosystemer, afsløret banebrydende resultater i deres seneste undersøgelse, “Performance Analysis of Decentralized Physical Infrastructure Networks og centraliserede skyer.” Dette arbejde demonstrerer levedygtigheden af Decentralized Physical Infrastructure Networks (DePIN) som et robust alternativ til traditionelle centraliserede cloud computing-platforme. DePIN’er, der udnytter blockchain-teknologi og Internet of Things (IoT), sigter mod at forbedre datasuverænitet, reducere afhængigheden af centraliserede modeller og forbedre systemets modstandsdygtighed mod potentielle fejl. Forskningen fremhæver og evaluerer specifikt Acurast, et nyt decentraliseret serverløst cloud-netværk, der udnytter underudnyttede ressourcer fra smartphones til at udføre komplekse computeropgaver med øget sikkerhed og effektivitet.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Nøglefund

Copy link to section
  • Forbedret effektivitet: Acurast har vist potentiale til at udføre beregningsintensive opgaver mere effektivt end traditionelle cloudtjenester som Google Cloud Platform og Amazon AWS.
  • Strømeffektivitet: Acurast reducerer strømforbruget betydeligt sammenlignet med eksisterende centraliseret serverinfrastruktur, hvilket gør det til et miljøvenligt alternativ til eksisterende løsninger.
  • Empirisk evidens: Undersøgelsen giver empirisk dokumentation, der understøtter de teoretiske fordele ved DePIN’er, og demonstrerer Acurasts evne til at håndtere beregningsintensive applikationer med pålidelighed og omkostningseffektivitet.

“Fremkomsten af decentraliserede teknologier giver en unik mulighed for at gentænke, hvordan vi administrerer og driver digitale infrastrukturer,” sagde Jan von der Assen, ph.d.-studerende og juniorforsker i Communication Systems Group (CSG) ved Universitetet i Zürich (UZH) om projekt. “Acurast udfordrer ikke kun status quo, men kan også præsentere en skalerbar, sikker og bæredygtig model til fremtidige computerbehov.”

Denne forskning markerer et væsentligt skridt i retning af at forstå og udnytte kraften i DePIN’er til computere. Det åbner op for et reelt alternativ til eksisterende cloud-udbydere til applikationer i alle brancher, især hvor fortrolighed er altafgørende. Hele forskningspapiret er offentligt tilgængeligt og er blevet accepteret på den kommende DePIN-workshop for den internationale konference om Blockchain Technology (ICBC) 2024.

Om University of Zürich’s Communication Systems Group

Copy link to section

Communication Systems Group (CSG) ved universitetet i Zürich fokuserer på forskning og udvikling i netværkssystemer og kommunikationsmekanismer. Gruppen er dedikeret til at fremme det nyeste inden for kommunikationssystemer, netværkssikkerhed og infrastrukturudvikling.

Om Acurast Association

Copy link to section

Acurast Association er dedikeret til at bryde skymonopolet op med Acurast ved hjælp af mobil hardware og derved demokratisere og decentralisere skyen. Giver alle mulighed for at blive en del af skyen gennem deres mobile enheder. Giver udviklere ubegrænset, tilladelsesfri adgang til computerressourcer, der er sikre, omkostningseffektive og fortrolige. Kontakt medstifter Pascal Brun Acurast [email protected]

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.