Luckin Coffee-aktien er stadig i fare, da omsætningsvæksten accelererer

Af:
op Apr 30, 2024
Listen
  • Luckin Coffees aktier har været i en stærk bearish trend i de seneste par uger.
  • Virksomheden offentliggjorde stærke økonomiske resultater, da væksten accelererede.
  • Det mindskede også sine tab, selvom dets marginer blev tyndere.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Aktiekursen på Luckin Coffee var kun lidt ændret i før-markedssessionen, efter at selskabet offentliggjorde sine resultater for første kvartal. Det handlede til $21,13 i New York, hvor det sluttede dagen i mandags. Det er styrtet med over 23 % i år på grund af stigende bekymring for de stigende kaffepriser.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Luckin Coffee indtjening

Copy link to section

Luckin Coffees omsætning for kvartalet kom på 869 millioner dollars, en stigning på 41,5 % fra samme kvartal i 2023. Denne vækst skete, da virksomheden fortsatte med at åbne sine butikker i Kina og i Singapore.

Luckin Coffee, den største konkurrent til Starbucks, sagde, at det sluttede kvartalet med over 18.590 butikker. De fleste af disse butikker er selvdrevne, mens 6.391 er franchiseselskaber. Derudover steg det gennemsnitlige antal månedlige transaktionskunder til over 59,9 millioner.

Vigtigst af alt formåede Luckin Coffee at indsnævre sit tab dramatisk. Dets nettotab kom på 83,2 millioner RMB eller 11,5 millioner dollars, en stor forbedring fra de 564 millioner RMB, som det lavede i samme kvartal i 2023.

Luckin Coffee

Luckin Coffee indtjening

Luckin Coffees resultater kom på et tidspunkt, hvor tegn viser, at den kinesiske økonomi er ved at komme sig. For eksempel, som jeg skrev i mandags, Hang Seng indeks og andre kinesiske aktieindeks har bevæget sig ind i et tyremarked. Industriel produktion og detailsalg er steget.

Samtidig er konkurrencen i kaffeindustrien vokset betydeligt, hvilket fremgår af den seneste Starbucks svage indtjening. Virksomheden konkurrerer med mange andre mindre virksomheder i kaffebutiksbranchen. I en erklæring sagde Jinyi Guo, administrerende direktør:

“ En sådan vækst blev opnået på trods af sæsonbetinget modvind og øget konkurrence. Vi åbnede 2.342 netto nye butikker i dette kvartal, inklusive to nye i Singapore, hvilket bringer vores samlede butiksantal til 18.590 ved udgangen af marts.”

I mellemtiden stiger prisen på væsentlige varer. Prisen på kaffemærkerne Arabica og Robusta er steget tocifret i år. Sukker er også stigende, hvilket kan påvirke dets marginer.

Resultaterne viste, at driftsmarginerne på butiksniveau kom på 7%, et fald fra 25,2% i det sammenlignelige kvartal.

Analyse af aktiekursen i Luckin Coffee

Copy link to section
Luckin Coffee stock

Luckin Coffee-diagram fra TradingView

Når vi ser på det daglige diagram, ser vi, at Luckin Coffee-aktien har været i en stærk bearish trend i de seneste par måneder. Det har bevæget sig fra sidste års højeste på næsten $40 til omkring $22.

Aktien dannede et dødskors i januar, da 50-dages og 200-dages eksponentielle bevægelige gennemsnit (EMA) lavede en bearish crossover. Den har også bevæget sig under 50% Fibonacci Retracement-niveauet.

Et nærmere kig viser, at aktien har dannet et hoved- og skuldermønster, hvis halsudskæring er på $19,35. Derfor, hvis dette sker, vil det næste punkt at se, være 61,8% Fibonacci Retracement-punktet til $18.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Aktier Mad og drikke Markedsanalyse