Saudiarabiske suveræne fonde og SoftBank driver Nu Holdings til nye højder

op May 16, 2024
Listen
  • Saudiarabisk suveræn fond initierer, SoftBank øger ejerandele i Nu Holdings.
  • Nu Holdings rapporterede en stærk indtjening i 1. kvartal 2024, hvilket overgik forventningerne.
  • Teknisk analyse indikerer bullish momentum, potentiel stigning til $15.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Som et bemærkelsesværdigt udtryk for tillid til Nu Holdings Ltd (NYSE: NU) foretog både SoftBank Group og Saudi-Arabiens suveræne formuefond strategiske skridt i første kvartal af 2024. Mens SoftBank Group øgede sin aktiepost i Nu Holdings fra 22,0 millioner aktier til 23,3 millioner aktier indledte Saudi-Arabiens suveræne formuefond en ny position i virksomheden og erhvervede 1,18 millioner klasse A-aktier. Disse transaktioner, der blev afsløret i regulatoriske ansøgninger den 15. maj 2024, understreger institutionelle investorers voksende interesse for den Brasilien-baserede digitale bankplatform.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Etableret som et konglomerat, der omfatter tre banker under Nu-mærket i Colombia, Mexico og Brasilien, har Nu Holdings styrket sin position som en nøglespiller i det latinamerikanske finansielle landskab. Med Brasilien, der tjener som sit største marked, tilbyder Nu en bred vifte af tjenester, herunder kreditkort, opsparingskonti, personlige lån, forsikringer og mæglertjenester til enkeltpersoner. Derudover leverer virksomheden point-of-sale-løsninger til små og mellemstore virksomheder (SMV’er) gennem NuTap, hvilket yderligere udvider sin rækkevidde og indflydelse på markedet.

De seneste finansielle oplysninger fra Nu Holdings understreger dens robuste præstation og vækstbane. I sin indtjeningsrapport for 1. kvartal 2024 rapporterede Nu en justeret nettoindkomst på $442,7 millioner, hvilket markerer en væsentlig stigning fra tidligere perioder. Omsætningen steg til 2,7 milliarder dollars, hvilket repræsenterer en bemærkelsesværdig vækst på 66,7 % år-til-år, hvilket overgik analytikernes forventninger med 170 millioner dollars. Navnlig nåede Nus bruttoavance rekordhøjder, hvilket afspejler en stigning på 76 % i forhold til året før, med en bruttoavance på 43,2 %.

Desuden har Nu Holdings en stærk kapitalposition, der positionerer sig som en af de bedst kapitaliserede enheder i de regioner, det opererer. Med komfortable Capital Adequacy Ratios (CAR’er) langt over regulatoriske minimumskrav, kombineret med betydelige overskydende likviditetsreserver på i alt $2,4 milliarder, udviser Nu Holdings modstandsdygtighed og stabilitet midt i dynamiske markedsforhold.

Efter at have etableret en omfattende forståelse af Nu Holdings’ forretningsgrundlag og den seneste udvikling, er det vigtigt at dreje i retning af teknisk analyse for at få indsigt i aktiens kurshandling og potentielle fremtidige tendenser. Ved at undersøge nøglediagramindikatorer og -mønstre kan vi få værdifuld indsigt i Nu Holdings aktiepræstation og fastslå potentielle ind- og udgangspunkter.

Overgå den oprindelige børsnoteringshøjde: Et bemærkelsesværdigt opsving

Copy link to section

Nu Holdings var en af de mest ventede børsnoteringer i 2021. Med opbakning fra Oracle of Ohama prissatte Nu sin børsnotering til $9 pr. aktie, og aktien lukkede sin første handelsdag til $10,33, hvilket gav den en værdiansættelse tæt på $50 mia. ved selve starten. På børsdagen nåede aktien et højdepunkt på $12,24.

NU-diagram af TradingView

Umiddelbart efter børsnoteringen begyndte aktien dog at falde og styrtede ned til niveauer under $4 i maj 2022. Efter at have forblevet intervallet bundet i tæt på et år, startede aktien en opadgående rejse i maj 2023, som har varet indtil nu og har set den overgået dens høje før børsintroduktion og nåede et nyt højdepunkt på $12,50 for nylig.

På de langsigtede daglige diagrammer viser Nu Holdings enestående opadgående momentum i øjeblikket, og hvis dette momentum fortsætter, kan aktien nemt overstige $15 i de kommende uger. Investorer og handlende, der er bullish på aktien, kan købe den på nuværende niveauer, mens de holder et stop-tab på $10,33, hvilket er et 23,6% Fibonacci-retracement-niveau og også tæt på det seneste lave sving på $10,43.

Handlere, der er bearish på aktien, skal undgå at shorte den på nuværende niveauer, så længe det bullish momentum er fremherskende. Det første tegn på en bullish momentumfading ville være, at aktien falder til under $10,33, hvor de kan indlede en kort position, mens de holder et stop loss på $12,55 og et profitmål på $6,83.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Aktier Finans og bankvirksomhed Markedsanalyse Teknologi