American Superconductor-aktien stiger i forhold til indtjeningen i 4. kvartal: Er det tid til at købe?

Af:
op May 30, 2024
Listen
  • AMSCs aktie steg efter at have slået indtjeningsforventningerne for 4. kvartal.
  • Omsætningen voksede med 32% år-til-år, drevet af Grid- og Wind-segmenterne.
  • Hold øje med brud over $20,9 modstandsniveau.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

American Superconductor Corporation (NASDAQ:AMSC) rapporterede imponerende resultater for fjerde kvartal efter markedslukningen i går, hvorefter aktien åbnede stærkt i dag og på et tidspunkt handlede op over 30%. Selskabet havde en ikke-GAAP EPS på $0,05, hvilket slog estimater med $0,07. Derudover steg dens omsætning til $42,02 millioner, hvilket overgik forventningerne med $4,89 millioner.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Omsætningsrentabilitet og forretningsresultater

Copy link to section

AMSC’s omsætning steg med 32% år-til-år for 4. kvartal, drevet af højere salg i både dets Grid- og Wind-segmenter. For hele regnskabsåret 2023 voksede omsætningen med over 37% til $145,6 millioner, hvilket afspejler virksomhedens stærke markedsposition og efterspørgsel efter dets produkter.

Selskabets nettotab for 4. kvartal faldt markant til 1,6 millioner dollars fra 6,9 millioner dollars året før. På non-GAAP-basis opnåede AMSC en nettoindtægt på $1,9 millioner, hvilket er en væsentlig forbedring i forhold til det foregående års tab. Denne positive tendens indikerer bedre omkostningsstyring og driftseffektivitet.

AMSC genererede 2,1 millioner dollars i driftspengestrømme for året, hvilket styrkede sin balance. Pr. 31. marts 2024 havde virksomheden 92,3 millioner dollars i kontanter og ækvivalenter, hvilket placerede det godt for fremtidige investeringer og vækstmuligheder.

Administrerende direktør Daniel P. McGahn fremhævede virksomhedens mangfoldige ordrebestillinger og en stærk ordrebeholdning på $140 millioner. AMSC er optimistisk med hensyn til sine vækstudsigter i regnskabsåret 2024, drevet af ekspanderende markeder og nye muligheder inden for vedvarende energi og netmodernisering.

Værdiansættelse og analytiker bekymringer

Copy link to section

På trods af de seneste aktiestigninger har analytikere blandede synspunkter om AMSC’s værdiansættelse. Aktien har oplevet en markant stigning, men nogle mener, at den nuværende kurs måske allerede har indregnet meget af opsidepotentialet. En forsigtig tilgang kan være berettiget, hvor nogle analytikere råder til at vente på et bedre indgangspunkt.

American Superconductors indtjeningstakt i 4. kvartal har ført til en markant stigning i aktiekursen. Med stærke økonomiske resultater og positive markedsudsigter ser AMSC ud til at være på en solid vækstbane. Men i betragtning af vurderingsproblemer er det vigtigt at analysere de tekniske diagrammer for at afgøre, om nu er det optimale tidspunkt at købe. Lad os dykke ned i diagrammerne for at få yderligere indsigt.

Fibonacci-udfordringen: At erobre nøgleniveauer

Copy link to section

På trods af dagens stigninger forbliver American Superconductors aktie meget lavere end dens højdepunkter i januar 2021 over $30. Efter at have toppet, gik aktien ind i en nedadgående trend, der styrtede under $4 ved udgangen af 2022. Den startede en optrend i maj sidste år, som er accelereret siden november 2023.

AMSC-diagram af TradingView

Under dagens træk mødte aktien modstand på 61,8% Fibonacci retracement niveau fra det forrige sving højt og lavt sving, nær $20,9. For at optrenden skal fortsætte, skal bestanden krydse dette niveau og holde sig over det. Bullish investorer bør overvåge kurshandlingen nøje og overveje at indlede en lang position, når aktien lukker over $20,9.

Handlende, der ønsker at shorte aktien, bør udvise forsigtighed, da det nuværende momentum er bullish. En short position kan dog overvejes på nuværende niveauer med et tight stop loss på $21. Hvis det bullish momentum aftager, kan aktien trække sig tilbage til $14,15, hvor overskud kan bookes.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Aktier Markedsanalyse