Onko EUR/USD Macronin ja Marin Le Penin kohtaamisen edellä?

By: Crispus Nyaga
Crispus Nyaga
Crispus on Invezzin rahoitusanalyytikko, joka kattaa osake-, kryptovaluutta- ja valuuttamarkkinat. Hän on kokenut analyytikko, jolla on yli 8 vuoden… lue lisää.
on huhti 11, 2022
  • EUR/USD liikkui sivuttain Ranskan vaalien jälkeen.
  • Emmanuel Macron ja Marin Le Pen voittivat ensimmäisen kierroksen.
  • He kohtaavat vaalien toisella kierroksella 24. huhtikuuta.

EUR/USD -kurssi liikkui sivuttain maanantaiaamuna markkinoiden heijastuessa viimeisimpiin Ranskan vaaleihin ja tuleviin tärkeisiin taloustietoihin. Kurssi on 1,0878, missä se on ollut viime päivinä.

Macron ja Le Pen kohtaavat

Ranska on Euroopan unionin toiseksi suurin talous, jonka BKT on yli 2,6 biljoonaa dollaria. Se on huomattavasti pienempi kuin Saksa, jonka BKT on yli 3,8 biljoonaa dollaria. Siksi sijoittajat seuraavat tarkasti maan tapahtumia.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Ranska kävi läpi kansalliset vaalit sunnuntaina, ja tulokset olivat sellaiset kuin useimmat ihmiset odottivat. Nykyinen presidentti Emmanuel Macron nousi johtoon saamalla 27,6 prosenttia äänistä. Häntä seurasi äärioikeistolainen Marin Le Pen, joka sai 23 prosenttia äänistä. Jean-Luc Melenchon sai 22,2 % kaikista äänistä.

Siksi vaalien toinen kierros järjestetään 24. huhtikuuta, jolloin Macron ja Le Pen kohtaavat. Analyytikot, jotka käyttivät kahta sunnuntaina tehtyä mielipidemittausta, osoittivat, että Macron oli johtoasemassa tulevissa vaaleissa.

Emmanuel Macronin voitto lisää jatkuvuutta. Hän uskoo Euroopan unioniin ja on tiiviissä yhteistyössä Saksan ja muiden huippumaiden kanssa. Toisaalta Le Pen suhtautuu skeptisesti Euroopan unioniin ja Natoon. Hän on myös puhunut myönteisesti Venäjän Vladimir Putinista ja kritisoi maahanmuuttoa.

EUR/USD reagoi seuraavaksi Yhdysvaltain tuleviin inflaatiolukuihin, jotka on suunniteltu tämän viikon keskiviikolle. Analyytikot odottavat näiden lukujen osoittavan, että inflaatio jatkoi voimakasta nousuaan maaliskuussa ja on todennäköistä, että trendi jatkuu.

EUR/USD ennuste

EUR/USD

EUR/USD-pari muuttui vähän maanantaiaamuna vaalien jälkeen. Tuntikaaviossa se on siirtynyt hieman punaisella näkyvän laskevan kanavan yläreunan alapuolelle. Pari on myös siirtynyt 25 jakson ja 15 jakson liukuvaan keskiarvoon. Se on myös siirtynyt hieman alle tärkeän vastustason 1,0947:ssä. Siksi pari todennäköisesti jatkaa putoamista, kun karhut tähtäävät kanavan alapuolelle 1,0840:aan.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.