Ad

Axelarin (AXL) hintaennuste nousun jatkuessa: onko se osto?

Ohi:
päälle Dec 22, 2023
Listen
  • Axelarin hinta on noussut yli 288 % tämän vuoden alimmasta pisteestä.
  • Axelarilla on edelleen kysyntää viime kuukausina.
  • Se integroitui äskettäin Vertex-protokollan ja sentrifugin kanssa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Axelarin (AXL) hinta on noussut viime viikkoina, kun kryptovaluuttojen kysyntä hyppää. Token hyppäsi korkeimmalle 1,2797 dollariin, mikä on ennätyskorkeus. Se on noussut yli 280 % tämän vuoden alimmasta pisteestään. Tämä ralli on nostanut sen kokonaismarkkina-arvon yli 611 miljoonaan dollariin.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Miksi AXL-tunnus nousee

Copy link to section

Axelar on johtava toimija kryptoteollisuudessa. Toisin kuin muut verkot, Axelar työskentelee kulissien takana tuottaakseen voiman alan suurimmille alustoille. Se kuvailee itseään Stripeksi lohkoketjuteollisuudelle. Stripe on fintech-yritys, joka käsittelee maksuja yrityksille, kuten Amazon, Shopify, Salesforce ja Google.

Axelar käyttää alan tunnetuimpia alustoja. Jotkut ekosysteemin suosituimmista dApeista ovat dYdX, PancakeSwap, KyberSwap, Pangolin ja Lido. Muita ekosysteemissä olevia ovat Seedify, Kado ja Decentraland.

Siksi Axelarin hinta nousee, kun useat verkot jatkavat nousuaan. Viimeisin integraatio oli Vertex Protocol, joka on yksi maailman suurimmista DEX:istä. Se teki myös yhteistyötä Centrifugen kanssa, joka on Real World Assets (RWA) -alusta. Sen listasi myös Upbit.

Axelarin hinta on myös noussut kasvavan DeFi-ekosysteemin takia. DeFi Llaman tiedot osoittavat, että Axelar on kasvattanut Total Value Locked (TVL) -huippunsa yli 613 miljoonaan dollariin, mikä on ennätyskorkeus. Viikoittaisten sitoumusten määrä ekosysteemissä on noussut 207:ään.

Mikä tärkeintä, Axelar-merkkien hinta on noussut meneillään olevan kryptobonanzan vuoksi, jonka seurauksena useimmat rahakkeet ovat nousseet. Bitcoin on noussut yli 43 000 dollariin, kun taas ekosysteemin kokonaismarkkina-arvo hyppäsi yli 1,7 biljoonaan dollariin.

Kryptovaluutat käyvät läpi suuria myötätuulia, mukaan lukien laskeva inflaatio, tuleva Bitcoin ETF ja tuleva Bitcoinin puolittuminen. Kaikki tämä on johtanut FOMO-pelkoon (Fear of Missing Out).

Axelarin hintaennuste

Copy link to section
Axelar price

TradingView:n AXL-kaavio

Päiväkaavio näyttää, että AXL-tokenin hinta on ollut vahvassa nousutrendissä viime viikkoina. Viimeksi token käänsi tärkeän vastuspisteen 1,036 dollarissa tueksi. Tämä oli ratkaiseva taso, koska se oli korkeimmillaan tämän vuoden helmikuussa.

Axelar pysyy 50 päivän ja 25 päivän liukuvan keskiarvon yläpuolella, kun taas suhteellinen voimaindeksi (RSI) on ylittänyt keskeisen vastuspisteen 70:ssä. Tästä syystä kolikon näkymät ovat nousujohteiset, ja seuraava piste on 1,50 dollarissa.. Tämän hinnan stop-loss on 1,0367 dollaria.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Kryptovaluutta Markkina-analyysi