Kaksi seurattavaa kryptovaluuttaa: Bitbot, Stellar Lumens

päälle Feb 20, 2024
Listen
  • Kryptoteollisuus kukoistaa, kun sijoittajat omaksuvat FOMO:n.
  • Bitcoin on noussut yli 52 000 dollariin ja trendi voi jatkua.
  • Stellar Lumens ja Bitbot ovat yksi suosituimmista tarkasteltavista kryptovaluutoista.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluutat ovat nousseet tämän vuoden parhaiten menestyneiksi omaisuuseriksi rahoitusmarkkinoilla. Bitcoin on nyt mukavasti yli 52 000 dollaria, kun taas kaikkien digitaalisten kolikoiden markkina-arvo on noussut yli 2 biljoonaan dollariin. Bitbot, tuleva kryptotunniste on kerännyt tuhansia, kuten näet täältä.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Tämä trendi saattaa jatkua ennen Bitcoinin puolittumista ja Yhdysvaltain keskuspankin suorittamia koronleikkauksia. Tässä siis kaksi suosituinta kryptovaluuttaa, joita kannattaa seurata tulevina viikkoina.

Bitbot

Copy link to section

Bitbot on noussut yhdeksi alan nopeimmin kasvavista kryptovaluutoista. Se on tuleva lohkoketjuyritys, jonka tavoitteena on häiritä Telegram-bottimarkkinoita, joita käyttävät miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa.

Kehittäjät ovat rakentaneet botin, joka auttaa kauppiaita tekemään tehokkaita päätöksiä markkinoilla. Se on rakennettu edistyneillä teknologioilla, jotka auttavat parantamaan treidaajan suorituskykyä ja turvallisuutta. Joitakin sen huippuominaisuuksia ovat sen kehittynyt turvallisuus, koska se ei ole säilytysjärjestelmä, lompakkointegraatio tai suosittelujärjestelmä.

On useita syitä, miksi Bitbot on kerännyt yli 625 000 dollaria maailmanlaajuisilta sijoittajilta. Ensinnäkin kyseinen token-myynti tapahtuu aikana, jolloin kryptoteollisuus on vahvassa härkäjuoksussa. Useimmiten tokenmyynti onnistuu hyvin tällaisina aikoina, koska sijoittajat odottavat vahvaa tuottoa, kun se lopulta listautuu pörssiin.

Toiseksi uusille kryptovaluutoille on kova kysyntä. Viime aikoina olemme nähneet joitain uusimpia tokeneita, kuten Celestia ja Heroes of Mavia pärjää melko hyvin kysynnän kasvaessa. Sellaisenaan sijoittajat uskovat, että sama tapahtuu Bitbotissa.

Kolmanneksi, toisin kuin muut kryptovaluutat, Bitbotilla on vahva apuohjelma, kuten voit lukea tästä Whitepaper-julkaisusta. Sen hyödyllisyys tulee ekosysteemin voimanlähteestä, joka tarjoaa palkkioita ja alennuksia käyttäjilleen. Mikä tärkeintä, sitä käytetään hallintotarkoituksiin, kun se hajautetaan.

Stellar Lumens (XLM)

Copy link to section

Stellar Lumens (XLM) on toinen suosituin krypto, jota kannattaa katsoa tulevina viikkoina. Kuten yllä näkyy, XLM-merkki on jäänyt taakse käynnissä olevassa altcoin-härkäjuoksussa. Tiistaina se liikkui 0,12 dollarissa, mikä on muutaman pisteen tämän kuun alimman 0,106 dollarin yläpuolella.

Päiväkaaviossa Stellar on liikkunut hieman yli 50 päivän liukuvan keskiarvon. Stokastinen oskillaattori on siirtynyt yliostettuun pisteeseen, mikä osoittaa, että sillä on nousuvauhti. PPO (prosenttihinta-oskillaattori) on siirtynyt neutraalin pisteen yläpuolelle.

On merkkejä siitä, että Stellarin hinta on nyt Wyckoff-menetelmän kumulaatiovaiheessa. Tälle osalle on ominaista sivuttaisliikkeet ja alhainen äänenvoimakkuus. Siksi on todennäköistä, että se tulee nousemaan tulevina viikkoina. Jos näin tapahtuu, seuraava katsottava taso on 0,1382 dollaria, korkein kohta viime vuoden marras- ja joulukuussa.

Yhdessä Stellar ja Bitbot pärjäävät todennäköisesti hyvin lähitulevaisuudessa. Tässä tapauksessa epäilen, että Bitbotin pääomankorotus ylittää pian 700 000 dollarin virstanpylvään.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Maailman