Kryptohintojen ennusteet: Bitcoin Dogs, Inverse Finance, Amp

päälle Mar 17, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs sai päätökseen 13 miljoonan dollarin tokenmyyntinsä viime viikolla.
  • Token listataan nyt avainpörsseissä.
  • Amp ja Inverse Finance olivat parhaiten suoriutuneita tokeneita.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluuttojen hinnat kokivat vaikean viikonlopun, sillä laskusuhdanne ja voiton tavoittelut jatkuivat. Bitcoin putosi kaikkien aikojen ennätyksestään yli 73 000 dollarista aina 66 000 dollariin, kun taas kaikkien kolikoiden markkina-arvo on pudonnut yli 4,4 % aina 2,63 biljoonaan dollariin. Tässä raportissa tarkastelemme markkinoiden kolmea tokenia, kuten Inverse Finance (INV), Bitcoin Dogs (ODOG) ja Amp.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Inverse Finance hintaennuste

Copy link to section

Inverse Finance on lohkoketjuprojekti, jonka avulla käyttäjät voivat lainata DOLA-nimistä vakaata kolikkoa, tarjota likviditeettiä ja ansaita palkintoja panostamalla. Verkon TVL on yli 93 miljoonaa dollaria, kun taas liikkeessä olevan DOLAn määrä on noussut yli 64,5 miljoonaan dollariin.

Inverse Finance oli yksi parhaiten menestyneistä kryptovaluutoista viikonlopun aikana, kun treidaajat pumppasivat sitä. Se nousi huipulle 96 dollariin, mikä oli merkittävä paluu kolikolle, jonka hinta oli 30 dollaria kuukauden alkaessa.

Inverse Finance ylitti ratkaisevan vastustason 59,90 dollarissa, mikä on korkein heilahdus viime vuoden heinäkuussa. Se liikkui myös hetken Andrew’s Pitchfork -työkalun yläpuolen yläpuolelle. Tunnus pysyy 50 päivän ja 100 päivän eksponentiaalisen liikkuvan keskiarvon (EMA) yläpuolella.

Se on myös siirtynyt hieman haarukan yläpuolen alapuolelle. Siksi token todennäköisesti pysyy paineen alaisena tulevina päivinä, kun karhut kohdistavat avaintuen 60 dollariin. Lisää nousua vahvistetaan vain, jos se ylittää vastuksen 75 dollarissa.

inverse finance

Bitcoin Dogsin näkymät

Copy link to section

Bitcoin Dogs oli yksi puhutuimmista tokeneista viime viikolla, kun kehittäjät päättivät rahakkeiden myynnin. He keräsivät yli 13 miljoonaa dollaria globaaleilta sijoittajilta, mikä teki siitä vuoden menestynein token-myynnin.

Bitcoin Dogs-tokenin seuraava vaihe on tokenlistaus, jonka odotetaan tapahtuvan pian. Tämä listaus alkaa todennäköisesti parhaista DEX-alustoista, kuten Uniswap, ja sen jälkeen seuraa muita suosittuja keskitettyjä pörssejä, kuten Bybit, OKX, Binance ja Coinbase.

On muutamia syitä, miksi ODOG-token voi nousta listalle lisäämisen jälkeen. Ensinnäkin listautuminen tapahtuu aikana, jolloin kryptoala on vahvassa härkäjuoksussa.

Toiseksi uusien rahakkeiden kysyntä on vahvaa. Kuten kirjoitin lauantaina, Meemien kirja on noussut ennätyskorkealle ja saavuttanut yli 1,2 miljardin dollarin markkina-arvon.

Kolmanneksi Bitcoin Dogsilla on todellinen hyödyllisyys, sillä projektilla on 1 000 NFT-tokenien kokoelma, pelialusta ja se on hajautettu yhteisö. Saat lisätietoja seuraavista vaiheista täältä.

Vahvistimen hintaennuste

Copy link to section

AMP -tunnuksen hinta on menestynyt hyvin viime kuukausina. Se nousi viime viikolla korkeimmalle 0,0168 dollariin, mikä on vahva nousu sen jälkeen, kun sen kauppa kävi 0,00143 dollarissa viime vuoden marraskuussa. Sitten se vetäytyi 0,0090 dollariin, kun kauppiaat ottivat voittoja.

Nyt AMP-hinta on pomppinut takaisin, kun treidaajat yrittävät muodostaa kaksinkertaisen yläosan kuvion, jonka korkein puoli oli 0,0168 dollaria. Se on pysynyt kaikkien liukuvien keskiarvojen yläpuolella, kun taas Keskimääräinen suunta-indeksi (ADX) on noussut 30:een, mikä tarkoittaa, että vauhti on päällä.

Siksi AMP-tunnuksen näkymät ovat nousujohteiset, ja seuraava hinta on 0,015 dollaria, mikä on noin 25 % nykyisen tason yläpuolella.

Amp price

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Maailman