Vähittäiskuluttajat suosivat nyt Apple Payta PayPalin sijaan

Ohi:
päälle Jun 6, 2024
Listen
  • Apple Payta käytetään nyt eniten maksuihin myymälässä olevien mobiililompakoiden kautta.
  • Apple Payn liikevaihto saavutti kaikkien aikojen ennätyksen viimeisellä raportoidulla vuosineljänneksellä.
  • PayPalin osakkeet ovat edelleen lähes 20 % nousussa helmikuun alimmalle tasolle verrattuna.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

PayPal Holdings Inc (NASDAQ: PYPL) ei ole enää vähittäisostajien suosima mobiililompakko. Sen osakkeet ovat edelleen 5,0 prosentin nousussa torstaina.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Apple Payta käytetään enemmän ostoksiin

Copy link to section

Tämä otsikko kuuluu nyt Apple Paylle PYMNTS Intelligencen huhtikuussa tekemän 1 730 kuluttajan kyselyn mukaan.

PayPal menetti mainitun kruunun ensin Apple Inc:lle (NASDAQ: AAPL) vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Mutta viimeksi mainitun voitto viime vuonna osoittautui lyhytaikaiseksi, kun $PYPL nousi nopeasti takaisin kärkeen Q2:lla.

Apple Pay ohitti kuitenkin PayPalin jälleen vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä – ja pysyi selvästi sen edellä toisella neljänneksellä. Vähittäisasiakkaista 12 % käytti viimeisimpään ostokseensa digitaalista lompakkoa. Noin 6,0 % valitsi Apple Payn, kun taas vain 4,0 % käytti $PYPL:ää, paljasti PYMNTS torstaina.

PayPalin osakkeet, jotka eivät maksa osinkoa kirjoitettaessa, ovat tällä hetkellä laskeneet noin 12 % verrattuna 52 viikon huippuun. Aiemmin vuonna 2024 Alex Chriss – sen uusi toimitusjohtaja sanoi, että finanssiteknologian hirviö “järkyttää maailmaa”.

Mitä se tarkoittaa PayPalin osakkeille?

Copy link to section

Apple Pay on ollut iPhonen valmistajan nopean kasvun alue. Itse asiassa sen tuottama liikevaihto oli kaikkien aikojen korkeimmillaan yhtiön viimeisimmällä raportoidulla vuosineljänneksellä. Luca Maestri – $AAPL:n toimitusjohtaja sanoi tulospuhelussa viime kuussa:

”Jotkut kategoriat kasvavat erittäin nopeasti… koska ne ovat suhteellisen pienempiä palveluliiketoiminnassamme, kuten pilvi, video, maksupalvelut. Ne kaikki asettivat kaikkien aikojen tuloennätykset.”

Mobiiliostot ovat olleet viime kuukausina kasvussa. Karen Webster (PYMNTS:n toimitusjohtaja) teki itse lähes 60 maksutapahtumaa Apple Paylla tammi- ja helmikuussa 2024 verrattuna 40:een vuonna 2022 maaliskuussa julkaisemansa ominaisuuden mukaan.

Uutiset saapuvat vain päiviä sen jälkeen, kun Mizuhon vanhempi analyytikko Dan Dolev päivitti PayPalin osakkeita “ostaakseen” ja sanoi, että sen osakkeet voivat nousta 90 dollariin seuraavan kahdentoista kuukauden aikana, mikä tarkoittaa reilusti yli 35 prosentin nousua.

Hän on erityisen innostunut fintechin äskettäin käyttöön ottamasta yhden napsautuksen kassatyökalusta. Viime kuussa $PYPL raportoi ensimmäisen vuosineljänneksen taloudelliset tulokset, jotka ylittivät myös Street-arviot.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Yhdysvallat Maailman