Freewallet betreedt de crypto-ruimte met nieuw aanbod

By: Jonah Keri
Jonah Keri
Jonah Keri is een handelaar en analist die 11 jaar bij Investor's Business Daily heeft gewerkt om over de… read more.
on dec 8, 2020
  • Met de nieuwe snelle uitwisseling kunnen gebruikers in minder dan een minuut meer dan 50 crypto's omwisselen.
  • De nieuwe functie is gemaakt om te profiteren van de fluctuaties.
  • Freewallet is een van de vele wallets die een alles-in-één functionaliteit willen bieden.

Om zijn portemonnee-platforms voor cryptohandelaren te versterken, lanceerde Freewallet een snelle uitwisselingsoptie voor meer dan 50 ondersteunde cryptocurrencies.

Door de torenhoge prijzen voor cryptovaluta is de vraag naar crypto en snelle crypto-uitwisselingen toegenomen. Dat zorgde ervoor dat handelaren in Bitcoin en andere crypto’s probeerden te springen om vervolgens te zoeken naar crypto-portefeuilles. Als reactie hierop zegt Freewallet dat de nieuwe functie transacties in minder dan een minuut zal voltooien. Naast BTC ondersteunt het platform de uitwisseling van Ethereum, Ripple, Litecoin en tientallen andere crypto’s.

Fast Exchange biedt gratis transacties, kleine minima

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De klantacquisitiestrategie van Freewallet houdt in dat nieuwe gebruikers in het ecosysteem worden gebracht en vervolgens gratis transacties worden aangeboden. Het snelle transactie aanbod van het bedrijf probeert ook de lat voor nieuwe, kleinere cryptohandelaren te verlagen. Freewallet halveerde het minimumbedrag per transactie tot $ 5 USD.

De beweging naar snelle uitwisselingen zet Freewallet’s drive om te concurreren in de alles-in-één crypto-portefeuillemarkt voort. Talrijke aanbieders van cryptoportefeuilles hebben geprobeerd hun aanbod te vereenvoudigen. Hun doel is om nieuwe gebruikers aan te trekken die al hun bezittingen met minimale moeite willen opslaan en beheren.

“Dit is een grote stap voor ons en waar we naartoe gaan als platform”, zei Freewallet-hoofd PR Solomon Brown. Nu we de hoogste snelheden, lage transactiekosten en de beste beveiliging bieden, zijn we erg trots op wat onze gebruikers krijgen.”

Lancering gesynchroniseerd met Bitcoin-renaissance

Na in 2017 naar recordhoogtes te zijn gestegen, vielen Bitcoin en andere cryptocurrencies in een bearmarkt. Die neergang maakte veel investeerders bang en veroorzaakte scepsis in reguliere kringen. Een nieuwe golf naar nieuwe hoogten in de afgelopen paar weken heeft zelfs enkele van de grootste twijfelaars in de cryptovouw gebracht. We hebben zelfs Bitcoin-gerelateerde koppen op de voorpagina gezien van enkele van de meest gerenomeerde Wall Street-publicaties.

Die sterke toename heeft ervoor gezorgd dat cryptocurrencies snel fluctueren van dag tot dag en zelfs van uur tot uur. Freewallet hoopt dat zijn snelle uitwisselingsmogelijkheden nieuwe gebruikers zullen aantrekken die willen profiteren van die volatiliteit met frequente cryptotransacties.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld