Invezz vernieuwt de website als onderdeel van uitbreidingsplannen

By: Invezz
Invezz
Invezz is ons team profiel voor redacteuren, waarop we constant streven naar de hoogste kwaliteit. Invezz.com is het resultaat… read more.
on jan 26, 2021
  • Invezz vernieuwt de website met een schonere lay-out en nieuwe functies.
  • 2020 zag een indrukwekkende groei voor Invezz met 4 miljoen unieke bezoekers.
  • Invezz is een online platform met beginnersvriendelijke handleidingen voor zijn gebruikers.

Als onderdeel van de geplande uitbreiding van het platform in 2021, heeft Invezz onlangs een compleet herontwerp van haar website invezz.com ondergaan.

De nieuwe site is op maat gemaakt om gebruikers te helpen betere investeringsbeslissingen te nemen bij het navigeren door de wereld van persoonlijke financiën, en hen te ondersteunen bij het kopen van aandelen, cryptocurrencies en grondstoffen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Invezz – onderdeel van het financiële netwerk Investoo Group – is een online platform dat gebruikers helpt hun geld verstandig te investeren. Met een mix van beginnersvriendelijke handleidingen, productrecensies en actueel nieuws en analyses, dient invezz.com als een knooppunt voor gewone mensen die meer willen weten over financiën.

2020 zag een indrukwekkende groei voor Invezz, deels aangewakkerd door de COVID-19 pandemie, waardoor meer mensen online geld wilden verdienen. In het jaar zag invezz.com voor het eerst in zijn geschiedenis meer dan 4 miljoen unieke bezoekers, en het ontwerpteam van het platform reageerde door te werken aan het verbeteren van de gebruikerservaring van de site.

Het nieuwe ontwerp, gelanceerd op 15 januari 2021, introduceert Invezz’s nieuwe merk, een schonere lay-out en tal van nieuwe navigatiefuncties om het voor mensen gemakkelijker dan ooit te maken om toegang te krijgen tot informatie en hun financiële doelen te bereiken.

David Merry, CEO van Investoo Group, zei het volgende over de lancering van de site:

Omdat de rentetarieven laag blijven, beseffen steeds meer mensen dat ze hun geld meer kunnen gebruiken dan het in een standaard ISA te storten. Invezz groeit om te voldoen aan de behoeften van gewone mensen die hun rendement willen maximaliseren, en het herontwerp van onze website is een groot deel van het bereiken van dit doel.

Veel marktleiders in de financiële wereld vertrouwen al veel te lang op verouderde producten en te ingewikkelde informatie; als zodanig hebben ze het contact verloren met wat mensen zoeken.

Terwijl COVID-19 zich over de hele wereld verspreidde, toonden onze gegevens een toename van het aantal mensen dat op zoek was naar toegankelijke financiële informatie om in moeilijke tijden het hoofd boven water te houden. Waar ze over het algemeen mee werden geconfronteerd, was een branche die beleggen vaak te ingewikkeld laat lijken voor de gemiddelde persoon. Dit is niet het geval, en Invezz is hier om het te bewijzen.

De lancering van de nieuwe Invezz-website vertegenwoordigt onze groeiende uitdaging voor gevestigde financiële merken, en ook een stap voorwaarts in onze missie om investeren voor iedereen gemakkelijk en moeiteloos te maken.

Neem voor meer informatie contact op met: David Merry: [email protected]

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld