Waarom Paul Tudor Jones optimistisch is over PayPal

op May 16, 2024
Listen
  • Tudor Investment Corp. nam een belang in PayPal en verwierf aandelen en call-opties.
  • Analisten benadrukken de onderwaardering en het groeipotentieel van PayPal, wat wijst op een aanzienlijk opwaarts potentieel voor beleggers.
  • Technische analyse suggereert een bullish momentum, gericht op een uitbraak boven de $68.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

In een recente 13F-aanvraag onthulde Tudor Investment Corp., de investeringsmaatschappij opgericht door de legendarische handelaar Paul Tudor Jones, dat het een belang had genomen in PayPal Holdings Inc. (NASDAQ:PYPL), waarbij het in het eerste kwartaal van 2024 ongeveer 888.239 aandelen ter waarde van $59,5 miljoen verwierf. Naast deze aandelenaankoop verwierf het bedrijf ook 64.800 callopties op de aandelen van PayPal.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Naast PayPal heeft Tudor Investment Corp. een nieuw aandelenbelang in Micron Technology (NASDAQ:MU) geïnitieerd, waarbij ongeveer 523.000 aandelen zijn verworven. Aan de andere kant verliet het bedrijf zijn aandelenbelangen in Bristol Myers (NYSE:BMY), Financial Select Sector SPDR Fund (NYSEARCA:XLF) en American Tower (NYSE:AMT). Bovendien heeft Tudor Investment Corp. zijn belang in Abbott Laboratories (NYSE:ABT) vergroot en zijn belang in Nvidia (NASDAQ:NVDA), Microsoft (NASDAQ:MSFT) en Visa (NYSE:V) verminderd.

Ondanks de uitdagingen heeft PayPal de laatste tijd een veelbelovend ommekeertraject laten zien, wat zowel bij beleggers als analisten optimisme oproept. Recente financiële rapporten hebben de robuuste prestaties van PayPal aangetoond, waarbij het bedrijf een dubbele winst rapporteerde in zijn winstcijfers voor het eerste kwartaal van 2024. Met een netto-omzet van $7,69 miljard en een gecorrigeerde winst per aandeel van $1,08 heeft PayPal de marktverwachtingen overtroffen, dankzij de sterke groei van het totale betalingsvolume (TPV) en actieve accounts.

Analisten hebben de waarderings- en groeivooruitzichten van PayPal nauwlettend gevolgd in het licht van de recente prestaties en strategische initiatieven. Ondanks de zorgen over de druk op de marges en de conservatieve verwachtingen voor het boekjaar 2024, hebben de inherente onderwaardering van PayPal en het potentieel voor toekomstige expansie voor een bullish sentiment gezorgd. Nu de koers-winstverhoudingen (K/W) wijzen op onderwaardering in vergelijking met historische gemiddelden en sectorgenoten, zien veel analisten een kans voor een aanzienlijk opwaarts potentieel in de aandelen van PayPal.

Laten we nu eens kijken naar de recente aandelenprestaties van PayPal en wat de grafieken kunnen onthullen over de toekomstige richting ervan. Door de belangrijkste indicatoren en trends te onderzoeken, kunnen we de factoren die de bullish houding van Jones aansturen beter begrijpen en wat de PayPal-investeerders te wachten staat.

De opwaartse kracht blijft bestaan, maar moet binnenkort de weerstand op de korte termijn overwinnen

Copy link to section

In ons vorige artikel over PayPal, ‘ Het succes van PayPal in het eerste kwartaal verschuift het marktsentiment’, hebben we benadrukt dat het aandeel sinds oktober 2023 een bullish traject heeft doorgemaakt. Die opwaartse trend blijft intact, ook al is het aandeel sindsdien gedaald.

PYPL-grafiek door TradingView

In dat artikel stelden we voor dat handelaren die positief zijn over de aandelen, een tijdje wachten tot de aandelen dalen en dan de aandelen kopen. Het aandeel is misschien niet veel gedaald ten opzichte van die niveaus, maar heeft in die tijd een tijdgebaseerde correctie ondergaan en kan op het huidige niveau worden gekocht met dezelfde stop loss van $ 58,2. Als het bullish momentum aanhoudt, kunnen we binnenkort een uitbraak boven de $68 zien, wat de aandelen naar het niveau van $76 kan brengen.

Handelaren die bearish zijn over het aandeel, moeten vermijden short te gaan op het huidige niveau en te wachten tot het onder zijn bullish trendlijn doorbreekt. Als het aandeel een dagelijkse sluiting onder de $62 noteert, kunnen ze een shortpositie initiëren, met een stop loss op $68,5 en een winstdoelstelling op $52,4.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Beurs Tech Trading Tips