Cinemark handler over støtte – AMC handler lavere

Av:
mai 17, 2022
  • Cinemark og AMC leverte solide resultater for første kvartal.
  • Cinemark har holdt på gevinstene etter at AMC taper.
  • Investorer bør kjøpe/holde Cinemark foran AMC.

Cinemark Holdings, Inc. (NYSE:CNK) og AMC Entertainment Holdings Inc. (NYSE:AMC) er to kinoselskaper. For en investor som søker eksponering i sektoren, er fundamentale forhold og trendmomentum nøkkelen.

På grunnleggende aspekter rapporterte Cinemark et nytt tap på $0,62 per utvannet aksje i første kvartal. Tapet var mindre enn $1,75 per aksje året før, men litt større enn forventningene på $0,60. Inntektene oversteg likevel estimatene på 446,5 millioner dollar etter å ha steget til 460,5 millioner dollar.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

AMC økte også resultatene for første kvartal. Selskapet reduserte nettotap til $0,52 per aksje, sammenlignet med tap per aksje på $1,42 året før. Tapet var også mindre enn estimatene på $0,67. Inntektene steg til 798 millioner dollar over anslått, fra bare 148,3 millioner dollar året før.

Kvartalsresultatene antyder tydeligvis at Cinemark og AMC er på vei mot en tilbakegang i Covid-nedgangen. Cinemark har imidlertid vært jevnere sammenlignet med AMC.

Cinemark holder fast AMC faller ytterligere

TradingView

Teknisk sett har Cinemark holdt over støtten på rundt $14 siden januar. Støtten falt sammen med oversolgte forhold. Aksjen trekker seg nå tilbake etter å ha steget opp etter kvartalsresultatene. Vi tror Cinemark vil fortsette å øke, og bygger på momentumet i kvartalsresultatene. Investorer bør kjøpe over $14 etter en retest av støtten.

Omvendt har AMC ikke klart å holde på momentumet etter de robuste kvartalsresultatene. Aksjen raste under en motstandssone på rundt $13 og beveger seg lavere. Aksjen står overfor nedadgående press på dagens nivå.

Sammendrag

Cinemark og AMC er begge friske etter pandemien. Cinemark holder over nøkkelstøtte, mens AMC handler under motstand. Kjøp Cinemark på en tilbakegang til støtten og selg AMC.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.