Hvorfor Paul Tudor Jones er bullish på PayPal

May 16, 2024
Listen
  • Tudor Investment Corp. initierte en eierandel i PayPal, og kjøpte aksjer og kjøpsopsjoner.
  • Analytikere fremhever PayPals undervurdering og vekstpotensial, noe som tyder på betydelig oppside for investorer.
  • Teknisk analyse antyder bullish momentum, med sikte på et breakout over $68.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

I en nylig 13F-innlevering avslørte Tudor Investment Corp., investeringsselskapet grunnlagt av den legendariske traderen Paul Tudor Jones at de initierte en eierandel i PayPal Holdings Inc. (NASDAQ:PYPL), og kjøpte omtrent 888 239 aksjer til en verdi av 59,5 millioner dollar i løpet av første kvartal 2024 Ved siden av dette aksjekjøpet kjøpte firmaet også 64 800 kjøpsopsjoner på PayPals aksjer.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

I tillegg til PayPal, initierte Tudor Investment Corp. en ny eierandel i Micron Technology (NASDAQ:MU), og kjøpte omtrent 523 000 aksjer. På den annen side forlot firmaet sine aksjeposter i Bristol Myers (NYSE:BMY), Financial Select Sector SPDR Fund (NYSEARCA:XLF) og American Tower (NYSE:AMT). Videre økte Tudor Investment Corp. sin eierandel i Abbott Laboratories (NYSE:ABT) og reduserte sin eierandel i Nvidia (NASDAQ:NVDA), Microsoft (NASDAQ:MSFT) og Visa (NYSE:V).

Til tross for utfordringer, har PayPal vist en lovende snubane i det siste, og trukket optimisme fra både investorer og analytikere. Nylige økonomiske rapporter har vist PayPals robuste ytelse, med selskapet som rapporterer en dobbel takt i sin Q1 FY2024 inntjening call. Med nettoinntekter på $7,69 milliarder og justert fortjeneste per aksje på $1,08, har PayPal overgått markedets forventninger, drevet av sterk vekst i Total Payment Volume (TPV) og aktive kontoer.

Analytikere har fulgt nøye med på PayPals verdivurdering og vekstutsikter i lys av deres nylige resultater og strategiske initiativer. Til tross for bekymring over marginpress og konservativ veiledning for FY2024, har PayPals iboende undervurdering og potensial for fremtidig ekspansjon tiltrukket seg bullish sentiment. Med terminpris-til-inntjening (P/E)-forhold som indikerer undervurdering sammenlignet med historiske gjennomsnitt og bransjekolleger, ser mange analytikere en mulighet for betydelig oppsidepotensial i PayPals aksjer.

La oss nå utforske PayPals siste aksjeutvikling og hva diagrammene kan avsløre om dens fremtidige retning. Ved å undersøke nøkkelindikatorer og trender kan vi bedre forstå faktorene som driver Jones sin positive holdning og hva som ligger foran PayPal-investorer.

Oppsidens styrke gjenstår, men må snart krysse motstand på kort sikt

Copy link to section

I vår forrige artikkel om PayPal, ‘ PayPals suksess for første kvartal endrer markedssentiment’, fremhevet vi hvordan aksjen har vært på en bullish bane siden oktober 2023. Den oppadgående trenden forblir intakt, selv om aksjen har falt siden den gang.

PYPL-diagram av TradingView

I den artikkelen foreslo vi at handelsmenn bør satse på aksjen og vente en liten stund på at aksjen faller og deretter kjøpe aksjen. Aksjen har kanskje ikke falt mye fra disse nivåene, men den har gjennomgått en tidsbasert korreksjon i løpet av den tiden og kan kjøpes på nåværende nivåer med samme stop loss på $58,2. Hvis det bullish momentumet fortsetter, kan vi se et utbrudd over $68 snart, noe som kan ta aksjen til $76-nivåer.

Traders som er bearish på aksjen, må unngå å shorte aksjen på nåværende nivåer og vente på at den bryter under sin bullish trendlinje. Hvis aksjen gir en daglig lukking under $62, kan de starte en shortposisjon da, og holde et stop loss på $68,5 og et resultatmål på $52,4.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Aksjer Markedsanalyse Teknologi