Starwood Property Trust (STWD) aksjen danner et bullish diagrammønster

Av:
May 22, 2024
Listen
  • Starwood Properties Trust-aksjen har dannet et omvendt hode- og skuldermønster.
  • Det er økende bekymring for Starwoods Sreit-produkt som ser høyere innløsninger.
  • Starwoods virksomhet gjør det beskjedent bra i et vanskelig miljø.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Aksjekursen i Starwood Property Trust ( NYSE: STWD ) har gått dårligere enn det bredere markedet ettersom bekymringene for inntekten og høye renter fortsetter. Totalavkastningen har falt med 0,50 % i år, mens S&P 500-indeksen har hoppet med 11,30 %.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Starwood Property Trust

Copy link to section

Starwood Property Trust er en ledende REIT som oppretter, anskaffer, finansierer og administrerer boliglån i USA, Europa og Australia. Det har fire nøkkelsegmenter, inkludert utlån til kommersielle og boliger, utlån til infrastruktur, eiendomsmegling og eiendomsinvestering og -service.

Starwood Property Trust har kommet i søkelyset da investorer fokuserte på hendelsene i selskapets SREIT, som har kastet ut eiendeler nylig. En rapport fra WSJ bemerket at selskapet har tre alternativer for å opprettholde sin likviditet. Det kan skaffe ekstra penger i et miljø med høy rente, selge eiendeler eller begrense uttak.

Mens STWD og SREIT tilbys av samme selskap, er de forskjellige enheter, og deres ytelse er ikke relatert. Sreit er annerledes ved at det samlet inn over 13 milliarder dollar fra investorer, som det brukte til å kjøpe 25 milliarder dollar i eiendom. Utfordringen er at dette er svært illikvide investeringer og det er alltid vanskelig å konvertere dem til kontanter.

De siste økonomiske resultatene viste at Starwood Property Trusts nettoinntekt kom inn på 154,3 millioner dollar, mens den fordelbare inntekten var 191,6 millioner dollar. Den totale inntekten kom på 523 millioner dollar, de fleste av dem kom fra renter fra lån. Totale eiendeler hoppet til over 66 milliarder dollar.

Starwood Property Trust gir rundt 9,26 %, som er mye høyere enn de fleste REITs, amerikanske aksjer og statsobligasjoner. De 10-årige statsobligasjonene gir mindre enn 6 %. Den har en utbetalingsgrad på 89,30 %, noe som er litt lavere enn de fleste REIT-er.

Starwood har betalt over 7,2 milliarder dollar i utbytte siden oppstarten, har en sterk balanse og har rikelig med ressurser til å finansiere vekst. Den har en kapasitet på 9,7 milliarder dollar, med 1,5 milliarder dollar i nåværende likviditet.

Starwood Property Trust aksjeanalyse

Copy link to section
starwood property trust

STWD-diagram av TradingView

Når vi ser på det ukentlige diagrammet, ser vi at STWD-aksjen har gjort det bra de siste månedene. Den har hoppet fra $14,20 i mars 2023 til rundt $20. Aksjen har dannet et omvendt hode- og skuldermønster og sitter nå ved halsen.

Det har holdt seg over 50-ukers og 100-ukers eksponentielle bevegelige gjennomsnitt (EMA), som dannet en bullish crossover i januar. Derfor er utsiktene for aksjen bullish, med neste punkt å se på er $25.

Likevel, mens Starwood Property Trust-aksjen kan komme tilbake, tror jeg at populære amerikanske indekser som S&P 500 og Nasdaq 100 er bedre investeringer. For eksempel var fondets totale avkastning det siste tiåret på 110,4 %, mens SPY- og QQQ-ETFene har steget med henholdsvis over 180 % og 418 %.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

USA Aksjer Eiendom REITer