Aave (AAVE) kan öka ytterligare i värde. Här är nästa mål för köpare

Författad av: Stanko Iliev
april 11, 2021
  • Aave har rapporterat att man kommer att bygga en ny DeFi-tjänst på Polygon.
  • Aave är den tredje största DeFi-plattformen och är helt riskfri.
  • Aave (AAVE) kan stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden.

Kryptovalutamarknaden gick starkt under gårdagen. Bitcoin handlas mycket nära motståndet vid 60 000 dollar och för tillfället tyder allt på att priset kan bryta över denna nivå igen. Aaves (AAVE) pris har stigit över 375 dollar denna handelsvecka och den övergripande trenden för denna kryptovaluta är fortsatt hausse.

Grundläggande analys: Aave kommer att bygga en ny DeFi-tjänst på Polygon

Aave är ett decentraliserat non custodial-likviditetsmarknadsprotokoll där användare kan delta som insättare eller låntagare. Många analytiker menar att Aave har en ljus framtid eftersom de har ett ännu mer begränsat utbud än Bitcoin, och den huvudsakliga trenden för denna kryptovaluta är fortsatt hausse.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Detta är ett framgångsrikt projekt som startade 2017 och har blivit en viktig del av Decentralized Finance-rörelsen (DeFi). Aave har avslöjat att de kommer att bygga en ny DeFi-tjänst på Polygon i ett försök att sänka de orimliga gasavgifterna.

”Mot bakgrund av denna utmaning kommer teamet att porta sin plattform till Polygon, en layer 2-proof-of-stake sidokedja som löper längs Ethereums huvudnätverk. Sidokedjan låter användare skicka tokens fram och tillbaka via ett bryggprotokoll och därmed erbjuda lägre transaktionskostnader än Ethereum själv gör,” meddelade Aave.

När plattformen är tillgänglig på Polygon kommer Aave att lägga till sin native token (MATIC) på listan över säkerheter. Samtidigt kommer de att bygga en smart kontraktsbro som gör det möjligt för användare att porta sina tillgångar till Polygon via Metamask.

Aave är den tredje största DeFi-plattformen och är helt riskfri – de enda riskerna relaterade till denna plattform är risken för fel och likvidationsrisk. Handelsvolymen för Aave (AAVE) har nått nya rekordhöjder i år och om denna positiva trend fortsätter kan denna krypto bli en av de stora vinnarna i april.

Teknisk analys: Aave (AAVE) kan stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden

Aave (AAVE) har stigit från 84 till över 580 dollar som högst sedan början av januari 2021, och det nuvarande priset ligger runt 368 dollar.

Datakälla: tradingview.com

Aave (AAVE) skulle kunna stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden och om priset stiger över 400 dollar igen kan nästa prismål ligga runt 450 eller till och med 500 dollar. Aaves handelsvolym är fortsatt hög och för närvarande finns det ingen risk för att trenden vänds.

Om priset å andra sidan sjunker under 300 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och då ligger vägen fri ned till nästa stödnivå vid 200 dollar.