Josh Brown säger att han ska äga RH-aktier: bör jag köpa nu?

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur tycker om att undersöka hur företag löser utmaningar som världen kommer att möta under de kommande decennierna.… read more.
on jun 15, 2021
  • RH-aktien har ökat med 53% i år och nära 175% under de senaste 12 månaderna.
  • Specialhandeln erbjuder produkter för heminredning och inredning.
  • Det har gynnats av återhämtningsindustrin. Dags att köpa?

RH Inc. ( NYSE: RH ), tidigare Restoration Hardware Holdings Inc.-aktier, har ökat med 52% i år, som drivs av en kraftig ökning av detaljhandeln. Företagets aktier har ökat nästan 175% under de senaste 12 månaderna, vilket gör det till ett av de mest spännande specialhandelsaktierna att köpa i juni. RH rusade mer än 14% på torsdagen förra veckan efter att ha meddelat bättre resultat än förväntat. Det reviderade också upp sin topplinjevägledning för i år.

RH har spännande tillväxt

RH-aktiens nuvarande rally drivs av en lovande återhämtning inom detaljhandeln. SPDR S&P Retail ETF (NYSE: XRT), som spårar S&P 500 amerikanska detaljhandeln, har ökat med 51% i år och 129% under de senaste 12 månaderna. Den främsta katalysatorn för detta rally är en kraftig ökning av konsumentköpsaktiviteten efter att den amerikanska ekonomin återupptogs.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

RH: s intäkter ökade 78,30% jämfört med föregående år. Det gav en hausseartad syn på intäkterna. Företaget ser nu intäkterna som 25% till 30% 2021 jämfört med tidigare riktlinjer för 15% till 20% tillväxt. Ritholtz Wealth Management VD Josh Brown sa till CNBC att RH är ett aktie som han borde äga. Han sa att inredningsföretaget fortfarande ser övertygande ut trots sitt höga P / E-förhållande på 50,56. RH: s framåt P / E av 27.26 antyder att det finns mer uppåtgående rörelse att vänta.

Källa – TradingView

Teknisk översikt

Tekniskt sett verkar RH-aktier handlas i en stigande kanalbildning i det dagliga diagrammet. Aktien upplever en hausseartad bias i marknadssentimentet. Den drog nyligen tillbaka för att undvika att korsa till överköpta nivåer av det 100-dagars glidande genomsnittet.

Investerare kan rikta sig på hausseartade vinster till cirka 700,97 dollar och 736,02 dollar. Å andra sidan kan investerare som förväntar sig en omedelbar tillbakadragning rikta sig med baisseartade vinster till cirka 645,48 dollar och 613,38 dollar.

Slutsats: RH tjur-rally ser ostoppbart ut

Sammanfattningsvis verkar RH-aktier vara i ett utmärkt tjur rally. Den nuvarande värderingen ser något brant ut, men när man tar hänsyn till förväntad topp- och vinsttillväxt börjar det vara vettigt att investerare är villiga att betala en hög premie för att äga aktien.

RH är en tillväxtaktie med mer uppåtriktad framtid, men man kan inte utesluta kortsiktiga tillbakagångar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust