Biofrontera aktienyheter: Roth Capital ser en uppsida på 300%

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh är aktivt intresserad av världsfrågor och teknik, är en ivrig läsare och älskar att spela bordtennis på fritiden. read more.
on nov 24, 2021
  • Roth Capitals Jonathan Aschoff startade Biofrontera Inc vid "köp" med en PT på $20.
  • Han förväntar sig att högre försäljning av Ameluz i USA kommer att fungera som en katalysator.
  • Biofrontera-aktien steg nästan 50% på det starkt hausseartade samtalet i morse.

Aktierna i Biofrontera Inc (NASDAQ: BFRI) steg nästan 50% på onsdagen efter att Roth Capital sa att aktien är redo för ett massivt rally upp.

Analytiker Jonathan Aschoff ser en uppsida till 20 dollar

På onsdagen antog Roth Capitals Jonathan Aschoff täckning av BFRI-aktien med ett ”köp”-betyg och ett kursmål på 20 $ som representerar ytterligare en ökning på 300% utöver dagens kraftiga ökning som tillförde miljoner till sitt börsvärde som nu uppgår till 56,50 miljoner dollar. .

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Biofrontera har åtagit sig att öka försäljningen av Ameluz i USA, vilket kommer att fungera som en katalysator för att driva BFRI-aktien, skrev analytikern. Han ser också Biofronteras kliniska data för Ameluz som ”överlägsen jämnåriga”.

En kort översikt av Biofrontera Inc

Biofrontera grundades 1977 och är ett biofarmaceutiskt företag fokuserat på medicinsk kosmetika och dermatologiska läkemedel. Massachusetts huvudkontor har marknadsfört Ameluz för Actinic Keratosis i USA sedan 2016 efter att framgångsrikt lansera det i Europa 2012. Biofronteras andra erbjudanden inkluderar dermo-kosmetikserien Belixos och Xepi for Impetigo.

I skrivande stund har lite under 200 miljoner aktier handlats idag på grund av Biofrontera aktienyheter kontra BFRIs genomsnittliga dagliga handelsvolym på endast 1,7 miljoner. Biofrontera Inc är noterat på Nasdaq-börsen i slutet av förra månaden till ett pris per aktie på $4,41.

Var kan man köpa BFRI-aktier innan det skjuter i höjden

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money